«ایران سرزمینی برای زندگی مسالمتآمیز ادیان و اقوام است»؛ نگاه کشیش آشوری
کشیش کلیسای انجیلی آشوری تهران، نقش فعالان مذهبی را در برقراری صلح جهانی انکار ناپذیر خواند و با تاکید بر ضرورت استفاده از رهاوردهای دیپلماسی مذهبی گفت: افزایش تعاملات ادیان تنها به نتایج دینی و فرهنگی محدود نمیشود و از این طریق قادر به انجام اقداماتی از جمله رونق بخشیدن به گردشگری مذهبی و اثرگذاری بر چرخه اقتصادی کشورمان نیز خواهیم بود.
«زمینه برقراری آرامش را میتوان با گفتوگوی ادیان و فرهنگها فراهم کرد» - نگاه موبد زرتشتی
عضو انجمن موبدان و سردبیر ماهنامه فروهر با تاکید بر آن که با گفتوگوی ادیان و فرهنگها میتوان زمینه برقراری آرامش پایدار و توسعه دیپلماسی فرهنگی را فراهم کرد، این اقدام را یکی از راهکارهای موثر برای حل مسائل جهانی خواند.
دیپلماسی دینی تبلیغات نادرست غربیها علیه ایران را بیاثر میکند
سردبیر روزنامه ارمنی آلیک، تلاش برای دستیابی به دیپلماسی دینی و فرهنگی را اقدامی اثرگذار در تقویت روابط میان کشورها و رفع برخی سوءتفاهمات خواند و گفت: تنها از طریق بهرهبرداری کامل از ظرفیتهای این دو حوزه است که میتوان به صلح پایدار و رفع چالشهای جهانی دست یافت.
مناقشات بینالمللی از طریق گفتوگوی ادیان قابل حل است
رئیس مرکز گفتوگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با تأکید بر اینکه کارکردهای تعامل رهبران ادیان را نباید تنها به مباحث دینی محدود کرد، گفت: به کمک رهبران دینی و از طریق گفتوگوی ادیان، قادر به حل مشکلات زیست محیطی و رفع نگرانیهای جهانی مرتبط با خانواده نیز هستیم.
درباره دو سند همکاری ایران و قطر چه میدانیم؛ رایزن فرهنگی توضیح میدهد
دو سند مهم فرهنگی میان ایران و قطر در سفر اخیر رئیس جمهوری اسلامی ایران به قطر در حاشیه اجلاس مجمع همکاریهای آسیایی امضا شد. رایزن فرهنگی ایران در این کشور، جزئیات توافقات و گامهای عملیاتی این سندها را تشریح کرد.
اجلاس نیشابور؛ اقدامی مهم برای تقویت ارتباط در حوزه تمدنی زبان فارسی صورت میگیرد
استاد دانشگاه فردوسی مشهد برپایی مجمع بینالمللی همکاریهای علمی- فرهنگی زبان و ادبیات فارسی را اقدام مهم برای تقویت ارتباط میان کشورهای حوزه تمدنی زبان فارسی خواند و گفت: به کمک این مجمع بینالمللی قادر به نزدیکی ملتهای این جغرافیای با یکدیگر خواهیم بود.
اجلاس نیشابور؛ وحدتآفرینی با اساتید آسیایی با محوریت زبان فارسی شکل میگیرد
اجلاس بینالمللی «گفتوگوهای فرهنگی آسیایی، زبان فارسی میراث معنوی مشترک» به میزبانی دانشگاه نیشابور برگزار میشود، رویدادی که به گفته دبیر علمی این اجلاس، مهمترین هدف آن تقویت تعاملات و ایجاد بسترهای مشترک فرهنگی بین دانشگاههای ایران و کشورهای آسیایی و برنامهریزی برای همکاریهای علمی و فرهنگی آینده است.
اجلاس نیشابور؛ زبان فارسی دریچهای برای برقراری وحدت فرهنگی در آسیا است
رئیس نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در استان خراسان رضوی، با تأکید بر اهمیت برپایی اجلاس «گفتوگوهای فرهنگی آسیایی» در ترویج زبان فارسی به عنوان میراث مشترک فرهنگی کشورهای آسیایی گفت: زبان فارسی میتواند به عنوان جلوهای از توانمندیهای فرهنگی و تمدنی ایران در سطح جهانی شناخته شود؛ به کمک این زبان قادر به ایجاد پایههای محکمی برای همدلی و همکاری میان ملتهای مختلف خواهیم شد.
اجلاس نیشابور؛ «فرصتی استثنایی برای گردهمایی دانشآموختگان زبان فارسی از کشورهای مختلف فراهم شده است»
دبیر اجرایی اجلاس «گفتوگوهای فرهنگی آسیایی، زبان فارسی میراث معنوی مشترک»، برپایی این رویداد فرهنگی را تلاش برای تقویت تعاملات فرهنگی میان کشورهای آسیایی خواند و گفت: با برپایی این اجلاس به دنبال شکلگیری و تقویت پلهای ارتباطی میان کشورهایی با پیشینه تاریخی- فرهنگی مشترک هستیم.