تصوف و کنشگران اصلی آن در نیجریه
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در نیجریه در مطلبی به موضوع «تصوف و کنشگران اصلی آن در نیجریه» میپردازد.
فارسی و پشتو؛ حفاظت به جای رقابت
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کابل در یادداشتی، نوشت: زبان پشتو سرشار از کلمات زیبایی است که از زبان فارسی به آن راه پیدا کرده است، زبان فارسی حافظ زبان پشتوست و نه رقیب آن! این دو زبان برای قرنها کنار یکدیگر زیسته و به یکدیگر کمک کردهاند.
تلائم یا تضاد؟
حجتالاسلام والمسلمین سید مصطفی حسینینیشابوری رئیس مرکز بینالمللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی یادداشتی به مناسبت روز زن نوشت.
پیوند فرهنگی به کمک فارسی
وابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لاهور در یادداشتی، به نقش مؤثر زبان فارسی در تحقق دیپلماسی فرهنگی ایران و پاکستان و علل گرایش مردم پاکستان به فهم افکار و اندیشههای امامین انقلاب اسلامی، اندیشمندان مسلمان و انقلابی و نیز اسطورههای مقاومت اسلامی در ایران میپردازد.
مسیر شهید «صادق گنجی» و مسیر درست انسانی
مسیر گفتوگو، مسیر شهید «صادق گنجی» و هم مسلکیهای او، تنها این موضوع را به ما گوشزد میکند که دیپلماسی فرهنگی بر مدار گفتوگو به عنوان مسیر درست انسانی میگردد و راههای تازه باز میکند.
شهرها و مناطق راهبردی اندونزی و فرصتهای همکاری با ایران
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی در مقالهای با عنوان «شهرها و مناطق راهبردی اندونزی و فرصتهای همکاری با ایران» به بررسی شرایط و زمینههای همکاری استانهای مهم و مناطق استراتژیک و راهکارهای برای افزایش تعاملات دوجانبه بین ایران و اندونزی پرداخته است.
یوسف یافته
روزگار چه نیک به ما آموزانده است که همانا آخرین لحظههای پیش از سپیده، سیاه ترین دقایق شب است و آنچه در این میان اهمیت دارد حفظ حیات رگهای ارتباط آزادی خواهان جهان با جبهه و جریان مقاومت است که خوشبختانه پرخون و رونق مانده است.
اهمیت زبان فارسی در قزاقستان
یکی از علتهای اصلی نیاز به یادگیری زبان فارسی برای قزاقها دلیل تاریخی آن است. با نگاهی مختصر بر پیشینه مشترک دو کشور مشاهده میشود که ایرانزمین با قدمتی 7000 ساله، در گذشته از حوزه تمدنی وسیعی برخوردار بوده است و کشورهای بسیاری از جمله بخش بزرگی از آسیای میانه را دربرمیگرفت.
اصلاحات اقتصادی و تأثیر آن بر کودکان نیجریه
مجید کامرانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در نیجریه در یادداشتی، به موضوع اصلاحات اقتصادی و تأثیر آن بر کودکان نیجریه پرداخته است.