۴ راهبرد اساسی در قبال اقدامات خصمانه دشمن
امروزه دشمن حداقل از طریق دو جبهه در جوامع نفوذ میکند که حداقل شامل رسانهها و نفوذ در گلوگاههای حساس نظام میشود. این نفوذ گاه عینی و گاهی شامل بردگی فکری است.
بایسته ها و نبایسته های دیپلماسی ترجمه؛ زبان چینی
لزوم فعال شدن در فرهنگ چینی
محمد صادق امینی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: کشور پهناور چین، مدلی از توسعه اقتصادی را به جهان ارائه کرده که به تبع آن انگیزه ای برای آموزش و فراگیری زبان اش را فراهم ساخته است؛ علیرغم دشواری در یادگیری آن به دلیل نداشتن الفبا. به دلیل همین دشواری است که اغلب کارشناسان، چین را از دریچه زبان انگلیسی می شناسند که باعث می شود تا اخبار زیادی از چین به زبان چینی به جهان مخابره نشود و جهانیان از درون جامعه چین آگاهی های کافی را بدست نیاورند. چین اما به راه خود می رود، با بومی کردن فرهنگ و سیاست، لطمه ای به توسعه اقتصادی اش نمی زند، لذاست که با جهانی شدن اقتصاد چین، جهان به دنبال شناسایی چین بوده و هست.
قدرت نرم اربعین، راهبرد ساخت تمدن نوین اسلامی
حماسه اربعین از جمله پدیده هایی است که می توان آن را در بستر تمدنی و زمینه ای برای تحقق تمدن نوین اسلامی تحلیل کرد.
توصیههای پنجگانه به نهادهای امنیتی غرب
بهتر است اکنون که بار دیگر استحکام بنیانهای نظام در مقابل دیدگان بدخواهان انقلاب به اثبات رسیدهاست، ۵نکته یا شاید توصیه را جهت پندآموزی دستگاههای امنیتی غرب گوشزد کنیم.
هفته وحدت و همگرایی پیروان ادیان در برابر امپراطوریهای رسانهای
تلاش در جهت همگرایی هر چه بیشتر پیروان ادیان توحیدی و شناخت هر چه بیشتر آموزههای وحدتآفرین ختمالمرسلین و تبلیغ درست و دقیق این الگوی بیبدیل در زندگی اجتماعی از مهمترین وظایف اندیشمندان مسلمان در عصر فضای مجازی و حاکمیت امپراطوریهای رسانهای است.
خوراکهای سنتی اصفهان چقدر گردشگر جذب میکند؟ +فیلم
اصفهان به سبب موقعیت جغرافیایی و اقلیم کویری از روزگاران گذشته تا به امروز با طیف وسیعی از موادغذایی اولیه روبهرو بوده است. وجه مشترک اکثر این غذاها ظاهر حلیمی شکل آنهاست و اینکه با نان سرو میشوند. همچنین گوشت نیز جزو مواد اولیه اصلی غذاهای اصفهانی است.
به بهانه روزهای فرهنگی تاجیکستان در ایران؛
ایران، تاجیکستان و پیوندی به پهنای تاریخ کهن ایرانزمین
مهدی رضا، از کارشناسان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نوشت: ایران و تاجیکستان در آسیای مرکزی دارای مشترکات فراوانی در تاریخ، فرهنگ، زبان و دین هستند و علایق و پایبندی به آداب و رسوم اجداد و نیاکان موجب افزایش میزان همبستگی بین ساکنان دو کشور شده است.