• 1404/02/10 - 08:34
  • 72
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

صدای شرق؛ امیدها و آرزوها برای بشر در شرق اندیشه

پس از برگزاری دومین روز از اجلاس بین‌المللی حقوق بشر در رهیافت شرقی، در قالب برگزاری پنل‌های تخصصی شش گانه در دانشگاه باقرالعلوم(ع) در صبح و عصر روز سه‌شنبه (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۴۰ مهمان خارجی و جمعی از مهمانان داخلی این رویداد شبانگاه در مرکز همایش‌های الغدیر شهر قم دورهم جمع شدند.

حجت‌الاسلام احسان رفیعی‌علوی رئیس دانشگاه باقرالعلوم(ع) ابراز امیدواری کرد دومین اجلاسیه بین‌المللی حقوق بشر در رهیافت بشری غنی‌تر از دوره نخست برگزار شود.
او همچنین گفت امیدوار است مهمانان خارجی اجلاس نوع دوستی و صلح طلبی ملت ایران را طی چند روز گذشته احساس کرده باشند.
حسین دیوسالار معاون توسعه همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات نیز با ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد از صلح دوستی مردم ایران صحبت کرد.
او همچنین از دست اندرکاران برگزاری این اجلاس در شهر قم و میزبانی دانشگاه باقرالعلوم و استاندار قم تقدیر و اعلام کرد در این رویداد بین‌المللی ۴۳ مهمان خارجی از ۲۳ کشور شرکت داشتند و این را مایه مباهات برگزار کنندگان اجلاس حقوق بشر در رهیافت شرقی دانست.
دیوسالار با گرامیداشت شب ولادت حضرت معصومه (س) که به نام روز دختر نامگذاری شده است، آرزو کرد عدالت، کرامت و احیای حقوق بشر مبتنی بر رویکرد شرق فرهنگی در جهان گسترده شود.
راشد حمد البلوشی، رئیس کمیته حقوق بشر سلطنت عمان نیز با بیان اینکه مسیری که در قالب اجلاس حقوق بشر در رهیافت شرقی شروع کردیم درست است و پنل‌های تخصصی برگزار شده را خوب توصیف کرد که سبب نمایان شدن تفاوت حقوق بشر غربی و شرقی شد.او آنچه در غزه و فلسطین رخ می‌دهد را نشان دهنده نقص و ناکارآمدی گفتمان حقوق بشر کنونی توصیف کرد.
اکبر بهنام‌جو استاندار قم نیز در دورهمی شبانه مهمانان اجلاس حاضر شد و با قدردانی از حضور مهمانان خارجی و داخلی آرزو کرد سفرشان به قم خاطره‌انگیز باشد.
او قم را به‌واسطه حرم حضرت معصومه (س) و حوزه‌های علمیه این شهر را نماینده حضور ۷۲ ملت توصیف کرد و این شهر را میزبان بیش از ۲۵ میلیون مسافر و زائر توصیف کرد و حضور نمایندگان ملت‌های مختلف را نشانه رعایت حقوق بشر در قم دانست.
بهنام‌جو نیز، حضور مهمانان این اجلاس را عامل رشد آینده بشریت معرفی کرد که با مستندات علمی باهم گفت‌وگو می‌کنند. او این مباحثه‌ها را کمکی به تحقق صلح و آرامش در جهان فردا دانست.
جمعی از مهمانان خارجی در پایان ضیافت شام خواستار همگرایی و ایجاد شبکه‌های اندیشه‌ورزی پس برگزاری این رویداد شدند تا ارتباط اعضا و برگزارکنندگان اجلاس قطع نشود‌.
تعدادی از مهمانان خارجی از تجربه و احساس خوب‌شان طی این دو روز نخست برگزاری اجلاس صحبت کردند و از دست‌اندرکاران برگزاری تقدیر کردند.
نخستین اجلاس بین‌المللی حقوق بشر در رهیافت شرقی به همت دانشگاه باقرالعلوم(ع) و با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با حضور 40 میهمان بین‌المللی از 22 کشور از 8 و 12 اردیبهشت ماه سال جاری در تهران، قم و اصفهان برگزار می‌شود.
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
 
. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.