• 1404/08/27 - 08:34
  • 28
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

از اکران تا تولید مشترک؛ مسیر همکاری‌های تازه ایران و اندونزی در سینما ایجاد می‌شود

جاکارتا - اندونزی: سفیر و رایزن فرهنگی کشورمان در اندونزی در دیدار با مسؤولان شرکت «چاکرا فیلم» بر گسترش همکاری‌های سینمایی میان دو کشور تأکید کردند.

در این دیدار، محمد بروجردی سفیر جمهوری اسلامی ایران با تبیین نقش تاریخی انقلاب اسلامی در عرصه فرهنگ و هنر گفت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) تحول عظیمی در صنعت فیلم ‌سازی به‌وجود آورد که دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی همواره دو هدف اصلی را دنبال کرده‌اند: نخست آنکه اجازه ندهند ظرفیت‌‌ها و واقعیت‌های امروز ایران دیده شود و دوم جلوگیری از الگوپذیری ملت‌ها از ایران با طرح اتهامات واهی.

وی افزود: آنان برای ایجاد شیعه‌ هراسی و ایران‌هراسی میلیاردها دلار هزینه کرده‌اند تا میان امت اسلامی اختلاف ایجاد کنند. با این حال، انقلاب اسلامی در همه عرصه‌ها از جمله سینما موجب پیشرفت‌‌های چشمگیر داشته و آثار سینمای ایران بر پایه محتوای فرهنگی، اخلاقی و معنوی و در چارچوب ارزش‌های اسلامی تهیه و تولید شده است.

بروجردی نیز ضمن اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ میلادی و امیدبخشی آن برای امت اسلامی در مقابله با امپریالیسم آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در همه حوزه‌ها، در کنار تلاش‌های مستمر دشمن برای کمرنگ‌سازی این دستاوردها، بیانگر پویایی و ظرفیت بالای ایران است. سینمای ایران نیز پس از انقلاب، با وجود تحریم‌ها، پیشرفت قابل توجهی داشته و کیفیت تولیدات آن کاملاً محسوس است.

در ادامه این دیدار، دِنی سیرِگر (کارگردان و تهیه‌کننده)، اصلاح بهراوی (مدیر اجرایی تولید) و خانم فطریانی (کارگردان) از شرکت سینمایی چاکرا فیلم، دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

دنی سیرگر و اصلاح بهراوی ضمن قدردانی از سفارت جمهوری اسلامی ایران بر اهمیت ترویج فرهنگ و اخلاق اسلامی در آثار خود تأکید کردند و افزودند: ما باور داریم که اخلاق انسانی و پایبندی به ارزش‌های اخلاقی باید اساس هر اثر سینمایی باشد. ایران کشوری مهم در حوزه سینماست و آثار برجسته بسیاری توسط کارگردانان شناخته‌شده ایرانی تولید شده است.

وی اظهار داشت: ما از سینمای ایران حمایت می‌کنیم و خواستار اکران فیلم‌های ایرانی در اندونزی هستیم.

اصلاح بهراوی درباره فعالیت‌های شرکت چاکرا فیلم توضیح داد و هدف از این دیدار را بررسی زمینه‌های همکاری عنوان کرد. وی ابراز داشت: پیروزی ایران در جنگ ۱۲ روزه اخیر میان ایران و رژیم صهیونیستی، فرصت ارزشمندی برای معرفی بیشتر ایران از طریق ابزارهایی همچون سینما فراهم کرده است.

وی تصریح کرد: نخستین گام همکاری می‌تواند اکران و توزیع فیلم‌های ایرانی در اندونزی باشد و در مراحل بعد، امکان تولیدات مشترک یا حتی فیلم‌برداری در ایران نیز وجود دارد.

محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی نیز با اعلام آمادگی کامل رایزنی فرهنگی برای حمایت از همکاری‌های سینمایی اظهار داشت: ایران ظرفیت‌های بسیار گسترده‌ای در تولید انواع آثار سینمایی از جمله درام، داستانی، انیمیشن و حتی ژانر ترسناک دارد؛ ژانری که همواره در میان مخاطبان اندونزیایی نیز محبوبیت ویژه‌ای داشته است.

وی ادامه داد: رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران آماده است در همه زمینه‌ها، اعم از تسهیلات، معرفی ظرفیت‌ها و هماهنگی‌های مرتبط، همکاری لازم را ارائه دهد.

رایزن فرهنگی کشورمان در پایان سخنانش، بر ضرورت آغاز همکاری‌های رسمی سینمایی و امضای تفاهم‌نامه میان شرکت‌های سینمایی دو کشور تأکید کرد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

 
. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.