حق تعیین سرنوشت فرهنگی
مهدی نظری، مدرس دانشگاه در مطلبی به موضوع «امکان سنجی اعمال حق تعیین سرنوشت فرهنگی» با تأکید بر قلمرو کنونی ایران باستان پرداخته است.
تأثیر دینپژوهی بر فرهنگ قزاقستان
قزاقستان به عنوان کشوری چندفرهنگی و چندقومیتی، از دیرباز بستری برای تعاملات فرهنگی، زبانی و دینی بوده و دینپژوهی به عنوان علمی که به مطالعه ادیان و تأثیرات آنها بر جوامع میپردازد، در این بستر اهمیت ویژهای دارد.
تحلیلی بر روابط راهبردی عربستان و پاکستان
وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ ایران در پاکستان در گفتوگو با سایت «شورای راهبردی روابط خارجی» به تحلیل تعاملات راهبردی پاکستان با کشورهای منطقه بهویژه کشورهای حوزه خلیج فارس میپردازد.
روایت ما
علی بختیاری رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قطر در یادداشت جدید خود در «الشرق» به بررسی تولید محتوای مورد نیاز برای تغذیه فکری جامعه اسلامی و تأکید بر روایتهای صحیح برای آیندگان میپردازد.
اسلام در قزاقستان
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلماتی در گزارش جدید خود به موضوع «اسلام در قزاقستان» و تاریخ، وضعیت فعلی و چشمانداز توسعه این کشور پرداخته است.
صنعت حلال در قزاقستان چگونه فعالیت میکند؟
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آستانه قزاقستان در جدیدترین گزارش ارسالی خود، به موضوع «صنعت حلال در قزاقستان» میپردازد.
ناکامی صهیونیستها در نیجریه
در پیچیدگیهای دنیای روابط بینالملل، مفهوم ایرانهراسی به ابزاری کارآمد و استراتژیک برای کشورهای مختلف تبدیل شده است؛ ابزاری که بهویژه در دستان بازیگران سیاسی با منافع خاص، به ابزاری برای پیشبرد اهداف و تقویت نفوذ تبدیل میشود.
میراث فرهنگی و هنری و مفاخر اندونزی و نسبت آن با ایران
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی در جدیدترین گزارش ارسالی خود به بررسی «میراث فرهنگی و هنری و مفاخر اندونزی و نسبت آن با ایران» میپردازد.
سواد، سنگ بنای توسعه و نقش جشنواره کتاب کودکان در آن
در حالی که نیجریه به بهبود نرخ باسوادی خود ادامه میدهد، ابتکاراتی مانند جشنواره کتاب کودکان آکادا نشان میدهد که از طریق کتاب، کودکان میتوانند رویاهای بزرگتری داشته باشند، عمیقتر فکر کنند و داستانهای خود را برای آینده بنویسند.