از توسعه دیپلماسی فرهنگی تا آغاز فصل نوین گردشگری
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تایلند در مطلبی به بیان مجموعهای از برنامهها و ابتکارات فرهنگی و گردشگری پرداخته است.
مقایسه تطبیقی ظرفیتهای صنعت چاپ و نشر در ایران و تایلند
صنعت چاپ و نشر یکی از مهمترین زیرساختهای فرهنگی هر کشور بهشمار میرود که در ترویج علم و دانش و گسترش هویت فرهنگی و صادرات محتوای بومی نقش اساسی ایفا و دو کشور هر یک با پیشینهای غنی در زمینه ادبیات و دانش، مسیرهای متفاوتی را در توسعه صنعت چاپ طی کرده که مقایسه تطبیقی ظرفیتها، ساختارها، چالشها و فرصتهای در حوزه چاپ و نشر میتوان راهگشا باشد.
شرق فرهنگی، حقوق بشر جهانشمول و عمق استراتژیک نظام اسلامی
امیر رضائیپناه جامعهشناس و مدرس دانشگاه در یادداشتی به نخستین دوره اجلاس بینالمللی حقوق بشر در رهیافت شرقی اشاره میکند.
نخستین اجلاس بینالمللی حقوق بشر با نگاهی از شرق تا افقهای جهانی
تمدنهای شرقی، با یادآوری اصل فطری انسان و پیوند او با جان جهان، به ما میآموزند که حقوق بشر چیزی جز تذکر به آن حقیقت گمشده نیست؛ حقیقتی که در همدلی جانها و همسفری بر مدار عشق و عدالت شکوفا میشود.
روز سعدی؛ روز پاسداشت صلح، انساندوستی و جوانمردی
«لی ین جون» استادیار دانشگاه مطالعات خارجی پکن در جستاری به موضوع «روز پاسداشت صلح، انساندوستی و جوانمردی» پرداخته است.
بزرگداشت شهید مرتضی مطهری؛ مردی با اندیشه و ضمیری روشن
محمد عزمی عبدالحمید رئیس سازمان ماپیم مالزی و شورای مشورتی سازمانهای اسلامی مالزی مطلبی به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری(ره) نوشت.
اندیشههای انساندوستانه سعدی
خانم «مو هونگ یان» استاد دانشگاه مطالعات خارجی پکن در جستاری به موضوع «اندیشههای انساندوستانه سعدی» پرداخته است.
نقش و جایگاه حج در تایلند
حج یکی از ارکان اساسی دین اسلام و نماد وحدت و عبودیت مسلمانان در سراسر جهان و مسلمانان با ایمان و متعهد کشور تایلند نیز در پرتو ایمان راسخ و پایبندی به احکام دینی خود، در این مناسک معنوی شرکت تا با انجام فرایض حج، علاوه بر تجدید میثاق با پروردگار متعال، همبستگی و اتحاد خود را با امت اسلامی به شیوهای باشکوه به نمایش بگذارند و پیام صلح، اخلاص و بندگی را به جهانیان منتقل سازند.
صدای شرق؛ بازاندیشی و تفسیر حقوق بشر در بستر فرهنگ اسلامی و شرقی- مقاله مشترک
دو تن از اعضای هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه ادیان و مذاهب معتقدند ضرورت اندیشه ورزی درباره جهان اسلام و شرق از سه منظر تطبیق حقوق بشر با زمینههای فرهنگی و تاریخی، پاسخ به چالشهای انطباق با تنشهای هویتی و توسعه گفتمانی مستقل فعال قابل بررسی است.