معاون سازمان باستان شناسی هند مطرح کرد؛
وجود کتیبههای عربی و فارسی در هند
آفتاب ضیاء در جمع اساتید و پژوهشگران خط و خوشنویسی هند گفت: بخش کتیبه شناسی سازمان باستان شناسی هند شامل دو بخش است که در بخش بزرگ آن، کتیبههای قدیمی عربی و فارسی نگهداری میشود.
استاد دانشکده دولتی «واسنترا نایک» هند:
روابط ایران و هند ریشه در تاریخ دارد
صدیقی در مراسم افتتاحیه مسابقات ورزشی بیسبال ناگپور بمبئی گفت: ریشه روابط تاریخی ایران و هند به زمانهای بسیار دور باز میگردد و زبان و ادبیات فارسی به عنوان یک زبان کلاسیک و شیرین هند شناخته میشود.
در دانشگاه استانبول؛
روشها و فنون مترجمی زبان و ادبیات فارسی آموزش داده میشود
روشها و فنون مترجمی زبان و ادبیات فارسی شامل مباحث ادبی، دینی و رسانهای با حضور اساتید دانشگاه استانبول آموزش داده میشود.
با اعطای گواهینامه به فارسیآموزان؛
چهاردهمین دوره آموزش فارسی در مسکو پایان یافت
چهاردهمین دوره کلاسهای آموزش فارسی در سه سطح مقدماتی، میانی، پیشرفته به همت مرکز زبان فارسی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مسکو پایان یافت.
آغاز پنجاهوششمین دوره آموزش زبان فارسی در ایتالیا
پنجاهوششمین دوره آموزش زبان فارسی (نهمین دوره مجازی) در سه سطح مقدماتی، متوسطه و پیشرفته به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا آغاز شد.
برگزاری آزمون پایانی دوره آموزش زبان فارسی در ارمنستان
با همکاری رایزنی فرهنگی کشورمان و نمایندگی بنیاد سعدی در ارمنستان، آزمون پایانی دوره آموزش آزاد زبان فارسی در مسجد کبود ایروان برگزار شد.
آغاز ثبتنام دورههای آموزشی زبان فارسی در قطر
فرآیند ثبتنام دورههای آموزشی زبان فارسی برای فارسیآموزان خارجی از سوی رایزنی فرهنگی کشورمان در قطر آغاز شد.
تلاش برنامه ریزی شده ی بنیاد سعدی برای آموزش زبان فارسی
دنیا زبان فارسی را با نام "سعدی" می شناسد؛ شاعر بزرگی که به اعتبار خلق آثاری چون "گلستان" و "بوستان"، نام بلندش در دیدگاه شرق شناسان، معیار زبان فارسی و دروازه ی ورود به فرهنگ ایران شناخته می شود. بر این پایه، "بنیاد سعدی" بهترین عنوان برای بنیادی است که مأموریت "آموزش زبان فارسی در خارچ کشور" به آن محول شده است.
نشست هشتم شنبه های شعر و ادب فارسی در عراق
هشتمین نشست از سلسله وبینارهای علمی تخصصی شنبه های شعر و ادب فارسی عراق با استقبال اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و علاقه مندان به زبان و ادبیات فارسی در تاریخ شنبه 17/10/1401 به صورت برخط و حضوری در موسسه حیاه النفوس نجف اشرف و با حضور جمعی از زبان آموزان و اساتید زبان فارسی توسط رایزنی فرهنگی ج.ا.ایران در عراق تشکیل گردید.