دیپلماسی مدرن قرن بیست و یکم
آیا دیپلماسی دیجیتال ماهیت دیپلماسی را تغییر داده است؟
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی پوریا نبی پور در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: نمی توان توییتر را جایگزین دیپلماسی سنتی دانست. یک توییت نمی تواند جای جلسات ارتباطات و تبادل دیپلماتیک را و بین دیپلمات ها در مورد سیاست خارجی بگیرد. اما توییتر می تواند این کانال ها را به خوبی تکمیل کند. فعالیت دیپلمات ها را شفاف و قابل دسترسی کند و پیروان بازیگران جامعه مدنی و افراد علاقه مند می توانند تقریباً در زمان واقعی در مذاکرات دیپلماتیک حضور داشته باشند. همچنین به دلیل افزایش استفاده از دیپلماسی دیجیتال به طور خلاصه نیز می توان گفت که روابط دیپلماتیک شکننده تر نخواهند شد. دیپلماسی دیجیتال شیوه های حفظ و برقراری ارتباط را گسترش می دهند، اما شیوه های سنتی – کلاسیک دیپلماسی را منسوخ نمی کنند.
یادداشت/
روز آفریقا در میان قارهای تقسیم شده
از زمان تأسیس اتحادیه آفریقا در ۲۵ می ۱۹۶۳ که در آن زمان سازمان وحدت آفریقا نامیده میشد، روز آفریقا در این قاره و در سطح بین المللی جشن گرفته میشود.
نقش موزهها در دیپلماسی فرهنگی
دیپلماسی فرهنگی یکی از مهمترین مسائل مدیریت استراتژیک فرهنگی است، که در واقع سازوکار بهکارگیری ابزار و ظرفیتهای فرهنگی برای تأثیر بر افکار عمومی و ارتباطات با دولتهای سایر کشورهاست. دیپلماسی فرهنگی بر روابط فرهنگی و پیوندهایی که میان انسانها در حوزههای ملی و فرهنگی به وجود میآید، مؤثر است.
تأکید دین شناس آلمانی بر اهمیت قرآن برای مسیحیت
کلاوس فون استاوچ، دین شناس بزرگ مسیحی از آلمان مطلبی در باره اهمیت قرآن برای مسیحیت در وبسایت «کاتولیک» منتشر کرد.