لیست اخبار صفحه :336
در هزارتوی رنج و تعب
نگاهی به نمایش «طلقه الرحمه» کار محمد مؤید از عراق/

در هزارتوی رنج و تعب

در اولین و دومین روز از چهل‌و‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، تالار اصلی تئاتر شهر تهران، میزبان اجرایی پرفورمنس به کارگردانی محمد مؤید از کشور عراق بود.

از چهار گوشه ایران تا دورترین نقطه جهان
نگاهی به جدول صحنه‌ای چهل‌و‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر/

از چهار گوشه ایران تا دورترین نقطه جهان

با نگاهی به جدول اجرهای صحنه‌ای چهل‌و‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، مشخص می‌شود که سهم بزرگ هنرمندان شهرستانی و حضور شرکت‌کنندگان خارجی از کشورهای دور و نزدیک، مهم‌ترین ویژگی این دوره از جشنواره است.

حضور چشمگیر هنرمندان باورمند به ذات تئاتر در این جشنواره از کشورهای مختلف مغتنم است
پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر؛

حضور چشمگیر هنرمندان باورمند به ذات تئاتر در این جشنواره از کشورهای مختلف مغتنم است

محمدمهدی اسماعیلی در پیامی به چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر نوشت: حضور چشمگیر هنرمندان باورمند به ذات تئاتر در این جشنواره از کشورهای مختلف مغتنم است.

تأکید بر تداوم و افزایش همکاری‌های دانشگاهی ایران و عراق
وزیر آموزش عالی عراق مطرح کرد:

تأکید بر تداوم و افزایش همکاری‌های دانشگاهی ایران و عراق

نعیم یاسین العبودی در دیدار با سفیر و رایزن فرهنگی کشورمان در عراق، با اشاره به جایگاه ممتاز علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان بر تداوم و افزایش همکاری‌های علمی و دانشگاهی بین دو کشور تأکید کرد.

انقلاب اسلامی کرامت و آزادی عزتمندانه و دین‌مدارانه برای زنان ایرانی به ارمغان آورد
وابسته فرهنگی کشورمان در کراچی:

انقلاب اسلامی کرامت و آزادی عزتمندانه و دین‌مدارانه برای زنان ایرانی به ارمغان آورد

طالبی‌نیا در دیدار رئیس تلویزیون «ھم» TV Hum پاکستان گفت: بر خلاف آنچه که رسانه‌ای غربی به دروغ بیان می‌کنند، انقلاب اسلامی کرامت و آزادی عزتمندانه و دین‌مدارانه را برای زنان ایرانی به ارمغان آورد و آنان را همچون گوهری درخشان و گران قیمت در نهاد خانواده و در ذیل جایگاه مادرانه وارد جامعه و کارهای اجتماعی کرد.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.