• 1404/07/28 - 09:18
  • 69
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار رایزن فرهنگی ایران و هیأت تحریریه «الدراسات الادبیه»؛ راهکار‌های ارتقای شکل و محتوای مجله بررسی شد

سید محمدرضا مرتضوی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان و با اعضای هیأت تحریریه مجله علمی ادبی «الدراسات الادبیه» دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، اعضای هیأت تحریریه مجله «الدراسات الادبیه»، خانم نعیمه شکر، سردبیر مجله، حسین مهتدی، مدیر وب‌سایت مجله، خانم هدی فقیه و خانم مریم میرزاده، حضور داشتند.

رایزن فرهنگی کشورمان در لبنان، هدف از تشکیل این جلسه را برای بررسى راهکار‌های توسعه مجله از نظر شکل و محتوا بیان کرد.

وی پیشنهاد بررسی لیست اعضای گروه‌های علمی و مشورتی مجله و به روز شدن آنها، تلاش برای ارتقای جایگاه مجله از نظر قالب و صفحه‌آرایی، رونمایی از هر شماره طی مراسمی در مناسبت‌های ادبی و بررسی کیفیت بیشتر محتوای مقالات را داد.

مجله علمی پژوهشی «الدراسات الادبیه» که در سال 1959 تأسیس شد و اینک بیش از 60 سال سابقه دارد، دوفصلنامه‌ای است که سالی دو بار توسط رایزنی فرهنگی کشورمان و دانشگاه ملی لبنان منتشر می‌شود.

این مجله پس از سال‌ها توقف به همت رایزنی فرهنگی ایران در سال 1399 بار دیگر تجدید به نشر شد و از عدد 104 با قالبی نو و هویتی جدید شروع به انتشار کرد.

همچنین با پیگیری‌های مستمر این نمایندگی، مجله در اتحادیه دانشگاه‌های عربی در مصر (معامل التأثیر العربی) موفق به کسب امتیاز عربی ١.٤٣ شده است. این مجله در پایگاه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام civilica و noormags نیز نمایه سازی می‌شود.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.