• 1405/07/18 - 14:00
  • 50
  • : 1 دقیقه

«امروز» در کلمبو اکران شد

فیلم سینمائی «امروز» به کارگردانی میرکریمی در چارچوب برنامه هفته مشترک فیلم کتابخانه عمومی کلمبو با حضور کشورهای جمهوری اسلامی ایران، روسیه ،کره جنوبی و ویتنام اکران شد.

Picture1

به گزارش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در چارچوب برنامه هفته مشترک فیلم کتابخانه عمومی کلمبو که با حضور کشورهای جمهوری اسلامی ایران، روسیه ،کره جنوبی و ویتنام از تاریخ 11تا 13 مهرماه 1405 در این کتابخانه برگزار شد ، فیلم سینمائی«امروز» به کارگردانی آقای رضا میرکریمی با حضور علاقه‌مندان به فرهنگ و سینمای ایران و همچنین مسئولان فرهنگی و شهردار کلمبو وِرای کَلی بَلتازار و وراونی گانگاباداراچی، رئیس کتابخانه عمومی کلمبو به نمایش در آمد.

وراونی گانگاباداراچی، رئیس کتابخانه عمومی کلمبوگفت: نمایش فیلم این کشورها که هریک مسیرو تاریخچه خاص خودش را دارد موجب می شود مخاطب درک درستی از ویژگی های فرهنگی و هنری این کشورها به دست آورد.

علیرضا شاهینی کارشناس رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی نیز در سخنانی به جایگاه سینمای ایران و تمرکز آن بر خانواده، ارزش‌های اخلاقی، روابط انسانی و مسائل اجتماعی پرداخت و گفت: سینمای ایران تلاش می‌کند مفاهیم انسانی و اخلاقی را در قالب داستان‌هایی ساده و تأثیرگذار به مخاطب منتقل کند.

نمایش فیلم سینمائی ایرانی فرصتی، برای معرفی سینمای ایران و تقویت ارتباطات فرهنگی میان ایران و سریلانکا بود که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.

اقای قهرمانی

اقای قهرمانی

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.