• 1404/09/06 - 08:22
  • 23
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

همکاری اجتماعی و احترام متقابل رمز تداوم همزیستی مسالمت‌آمیز در تایلند است

بانکوک - تایلند: در چارچوب برنامه‌های سفر هیأت کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به تایلند، اعضای هیأت پارلمانی به همراه رایزن فرهنگی ایران از مسجد الهدی بازدید و با جمعی از مسلمانان منطقه، علمای دینی و مدیران مسجد دیدار و گفت‌وگو کردند.

مهدی زارع‌بی‌عیب رایزن فرهنگی ایران در تایلند گفت: امروز برای ما افتخار است که در مسجد الهدی و در میان جامعه مسلمان تایلند باشیم و حضور شما در این ایام و در فاصله زمانی کوتاه، نشان از محبت و وفاداری شما نسبت به ایران و روح همبستگی اسلامی دارد.

وی با اشاره به نقش جامعه شیعی در تایلند گفت: شیعیان این کشور چهره‌ای محترم، آرام، نمونه و اخلاق‌مدار از اسلام را ارائه و این افتخاری برای همه ماست که ارتباط شما با ایران ریشه‌دار و معنوی و ما نیز در چارچوب وظایف فرهنگی، خود را در کنار شما می‌دانیم که حضور هیأت پارلمانی در مسجد الهدی نشان‌دهنده توجه جمهوری اسلامی ایران به وضعیت فرهنگی و دینی شیعیان در تایلند است.

شیخ غلامعلی اباذر امام مسجد الهدی، حضور هیأت پارلمانی را مایه عزت و خوشحالی و تقویت روحیه جامعه شیعی شیعیان منطقه دانست و گفت: جامعه شیعی تایلند، با وجود اینکه از نظر جمعیتی اقلیتی کوچک است اما در طول سال‌های گذشته توانسته جایگاه و شأن خود را در میان همه ادیان حفظ و در کنار بوداییان، اهل‌سنت، مسیحیان و سایر گروه‌ها در فضایی کاملاً آرام، محترمانه و صلح‌آمیز زندگی کند.

وی اذعان کرد: تایلند سرزمینی است که همزیستی مسالمت‌آمیز در آن فقط شعار نیست؛ ما هر روز آن را در رفتار مردم، در زندگی محلی، در احترام به یکدیگر و در همکاری‌های اجتماعی تجربه می‌کنیم و فرهنگ تایلند بر احترام، آرامش و دوری از تنش بنا شده و شیعیان این جامعه همواره کوشیده‌اند بهترین تصویر از اسلام را در کنار دیگر ادیان ارائه بدهند.

شیخ غلامعلی اباذر با اشاره به تلاش‌ها و پایداری جمهوری اسلامی ایران در برابر فشارهای خارجی، افزود: ما شیعیان تایلند، ایران را تنها یک کشور دوست نمی‌دانیم؛ ایران برای ما پناهگاه معنوی و نماد عزت و هر زمان که ایران در برابر استکبار جهانی بایستد، دل‌های ما همراه آن می‌تپد و وقتی ایران پیروز می‌شود، ما هم احساس افتخار و قدرت می‌کنیم و وقتی ایران در معرض فشار قرار می‌گیرد، ما هم در اندوه و نگرانی شریک می‌شویم. رابطه ما با ایران یک رابطه ریشه در ایمان، محبت اهل‌بیت(ع) و احساس برادری دینی دارد و جنبه سیاسی ندارد.

وی با بیان اینکه شیعیان منطقه قدردان ایستادگی ملت ایران هستند، ادامه داد: ایران امروز تنها کشوری است که در برابر نظام سلطه جهانی ایستاده و ما به‌عنوان شیعیان تایلند، ایمان داریم که این پایمردی سبب قوت جهان اسلام شده است.

شیخ غلامعلی اباذر اظهار داشت: حمایت ایران از مظلومان به‌ویژه در فلسطین و غزه پیش از آنکه یک موضع سیاسی باشد، یک موضع انسانی و اخلاقی و همین ویژگی موجب محبوبیت ایران در میان شیعیان و مسلمانان تایلند شده است.

وی خطاب به هیأت پارلمانی گفت: ما دعاگوی ایران، رهبری معظم و مردم شریفش هستیم و از شما می‌خواهیم پیام محبت و وفاداری جامعه شیعی تایلند را به مسئولان کشور برسانید.

سیدعلی یزدی‌خواه، نائب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در سخنانی، گفت: حضور در جمع شیعیان، برای هیأت ایرانی گرم‌ترین و معنوی‌ترین بخش سفر بوده و وقتی در کشوری دور از وطن، با چنین محبت و وفاداری روبه‌رو می‌شویم، احساس می‌کنیم که مرزها فقط خطوط جغرافیایی‌اند، اما دل‌ها و باورهاست که ملت‌ها را به هم پیوند می‌دهد و محبت شما بزرگ‌ترین سرمایه معنوی ماست.

وی با اشاره به توان داخلی ایران گفت: ایران امروز به پشتوانه جوانان باهوش، متخصص و پرانگیزه خود، در حال تبدیل شدن به یک قدرت علمی، صنعتی، دفاعی و فرهنگی و جوان ایرانی امروز با تکیه بر ایمان، دانش و خودباوری، در بسیاری از عرصه‌ها کشور را به جایگاه‌های افتخارآمیز رسانده است.

یزدی‌خواه توضیح داد: ایران با وجود تحریم‌ها و فشارهای خارجی، توانسته در حوزه‌های پزشکی، دفاعی، فناوری، نانو، هوافضا، صنایع دانش‌بنیان و فعالیت‌های فرهنگی پیشرفت‌های چشمگیر داشته و این پیشرفت‌ها نتیجه روحیه مقاومت و اعتمادبه‌نفس ملی است.

نماینده مجلس شورای اسلامی سپس به مقاومت اخیر ایران در جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و با تأکید بر اهمیت این اتفاق گفت: در این نبرد نابرابر، دشمنی در برابر ایران قرار داشت که علاوه بر برخورداری از تسلیحات پیشرفته ، آمریکا و ناتو نیز پشت سر آن قرار داشتندکه ملت ایران نشان داد با تکیه بر قدرت ایمان، هدایت‌های رهبری و توان داخلی قادر است در برابر هر دشمن قدرتمندی بایستد و ثابت کردیم که اگرچه فشارها زیاد است، اما اراده ملت ایران از هر سلاحی قوی‌تر است.

یزدی‌خواه در پایان سخنانش خطاب به حاضران گفت: از محبت، وفاداری و همراهی شما سپاسگزارم و بدانید که ملت و دولت ایران، جامعه شیعی تایلند را بخشی از خانواده بزرگ خود می‌داند.

در بخش دیگری از برنامه، گروه هم‌خوانی قرآن مسجد الهدی تایلند به اجرای تلاوت گروهی پرداختند که با تشویق گرم اعضای هیأت پارلمانی روبه‌رو و تحسین نمایندگان مجلس را برانگیخت و حمزه، فرزند شیخ اباذر، اشعاری درباره ایام فاطمیه و فضایل حضرت زهرا(س) قرائت که حال‌وهوای ویژه‌ای به مجلس بخشید و مورد تحسین حاضران قرار گرفت.

هیأت پارلمانی به همراه رایزن فرهنگی از مرکز جدیدالتأسیس آموزشی-فرهنگی بازدید کردند؛ مرکزی که قرار است به‌عنوان پایگاه اصلی فعالیت‌های قرآنی، آموزش احکام اسلامی، تربیت نوجوانان و اجرای برنامه‌های فرهنگی ـ مذهبی جامعه شیعی تایلند راه‌اندازی شود.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.