• // - 13:52
  • 394
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

حضور مسئول خانه ی فرهنگ بمبئی در برنامه کاروان دانشکده کِسی شروف

پیرو دعوت رسمی، از صیادی مسئول خانه فرهنگ ج.ا. ایران در بمبئی در برنامه کاروان دانشکده کسِی شروف که درباره هنر هفتم بود به همراه کارگردان و نویسنده دکتر پاوان کومار شرکت کردند و درباره توانمند سازی جوانان سخنرانی کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برنامه با سخنرانی جناب آقای کومار درباره ویژگی های سینمای واقع گرا آغاز گردید. ایشان ضمن عرض خرسندی از حضور در این برنامه گفتند: هنر هفتم با وجود پیشرفت های علم و همچنین شبکه های مجازی نه تنها از بین نرفته بلکه رشد قابل توجهی داشته است و امروزه نسل جوان جامعه به تاثیر گذاری بسیار عالی شبکه های مجازی پی برده اند و از آن سکوی برای مطرح شدن و همچنین فعالیت اقتصادی بهره می گیرند.

وی در ادامه افزود: سینمای های مطرح دنیا و همچنین بالیوود به سوی فیلم های تجاری رفته است و متاسفانه چیزهای بی ارزش را ارزشمند نشان می دهد و بالعکس، به طور مثال استفاده از سیگار و مواد افیونی را موجه و ارزش های خانوادگی را بی ارزش نشان می دهند، ولی سینمای ایران یک سینمای واقع گرا می باشد و به ارزش های بین افراد و خانواده بسیار ارزش قائل است و اگر شما نسل آینده می خواهید هنرمندان مطرحی شوید، باید تولیدات برتر سینمایی ایران که کارگردان های همچون ، اصغر فرهادی ، مجید مجیدی، میرکریمی و غیره تهیه کرده را الگوی خود قرار دهید و از آثار آنها استفاده کنید.

در ادامه جناب آقای صیادی ضمن عرض خرسندی از حضور در این برنامه گفتند: جوانان به عنوان یک سرمایه اجتماعی، نیروی بالنده و موتور حرکت یک کشور هستند. که در صورت برنامه ریزی و آموزش صحیح به عنوان نیروی فعال در اعتلای اهداف عالی جامعه حرکت می کنند. جوانان قادر به انجام کارهای باور نکردنی و حتی فراتر از باور هستند. وقتی جوانان در محیطی آموزش می بینند و بزرگ می شوند که دیگران آشکارا نظرات و افکار آنها را در مورد مسائل مختلف تشویق و ارزش قائل می شوند، به بچه ها و نوجوانان شهامت می دهند تا خودشان را باور کنند و تحت تاثیر نظرات دیگران قرار نگیرند و به دنبال رویاهای خود بروند. بر اساس داده های سازمان ملل متحد 2/1 میلیارد جوان بین 15 تا 24 سال وجود دارد که 16 درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهند با این تعداد جوان به جرات می توان گفت که جوانان قدرت تصمیم گیری و شکل دهی به آینده را دارند نه فقط یک کشور بلکه آنها می توانند سرنوشت متفاوتی برای دنیا رقم بزنند.

ایشان با ارائه پیشنهادهای به جوانان و مسئولین افزودند: سه ایده به منظور توانمند سازی جوانان پیشنهاد می دهم: 1. توسعه دانش، از آنجایی که دانش قدرت است باید آموزش درست و صادقانه را به جوانان آموزش دهیم تا در مواجه با چالش های زندگی از سلاح و دفاع مناسب برخوردار شوند. 2. احترام گذاشتن به صدای جوانان، یعنی اجازه دادن به جوانان، به بیان آزادانه نظرات و افکار، خود به آنها بیاموزیم که نظر خود را بیان کنند و از این طریق مشارکت آنها را در جامعه تقویت و تضمین دهیم که قادریم ارتباط امنی با آنها برقرار سازیم. 3. به جوانان فرصت شکست بدهید. اما به آنها کمک کنید تا موفق شوند. باید به جوانان اجازه داد که شکست را تجربه کنند تا دریابند که شکست چگونه اتفاق افتاده است و برای پیروزی باید چه چیزی را تقویت و بهبود بخشند، سپس این باور را نهادینه کنیم که جوانان می توانند به شرط آنکه شهامت داشته باشند و خودشان را باور کنند و مسئولیت پذیر باقی بمانند.

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.