• 1404/06/03 - 12:11
  • 93
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

«خدای جنگ» در خانه سینمای بیشکک به نمایش درآمد

به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و با مشارکت خانه سینمای بیشکک و در راستای اقدامات با موضوع دفاع فرهنگی، فیلم سینمای «خدای جنگ» ساخته حسین دارابی در قالب روز سینمای ایران در محل سالن نمایش خانه سینمای بیشکک به نمایش درآمد.

در این مراسم، ابوذر طوقانی رایزن فرهنگی ایران در قرقیزستان در سخنانی، به معرفی این اثر پرداخته و اظهار داشت: هنر سینما امروزه یکی از بهترین و قوی ترین ابزارهایی است که برای معرفی فرهنگ‌ها و شناساندن واقعیت‌های یک جامعه به دیگر ملت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: ما نیز تلاش می‌کنیم با استفاده از این ابزار تصویر درست و واقعی از ایران ارائه دهیم. فیلمی که امروز مشاهده خواهید کرد، روایتی است از نخستین تلاش‌های جوانان و فرماندهان غیور و توانمند ایران برای دستیابی به صنعت تولید موشک و آغاز راهی که منجر به خودکفایی ایران در این زمینه شد و در موضوع اخیر تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان شاهد آن بودیم که این مساله موجبات حفظ امنیت ایران شد و متجاوزان را از کرده خود پشیمان ساخت.

رایزن فرهنگی ایران در قرقیزستان تصریح کرد: ایران و ایرانیان همواره به صلح و نوع دوستی مشهور بوده‌اند، اما همواره توانمندی‌های خود را برای دفاع حفظ کرده‌اند.

جمعی از ایرانیان مقیم و مخاطبان قرقیزی برای تماشای این فیلم حضور در خانه سینما حضور یافته بودند.

این فیلم توسط این نمایندگی فرهنگی به زبان روسی ترجمه و زیرنویس و پخش شده است.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.