• 1404/07/07 - 08:15
  • 75
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

یادواره سالروز شهادت سید حسن نصرالله در دهلی‌نو برگزار شد

دهلی‌نو - هند: به همت مؤسسه ندای حق دهلی، مراسم یادواره سالروز شهادت سید حسن نصرالله با عنوان «یاد شهدا» در حسینیه باب العلم در دهلی‌نو برگزار شد.

محمد احمد کاظمی تحلیلگر سیاسی و کارشناس خاورمیانه، به تحلیل جملات معروف سید حسن نصرالله طی ۲۵ سال گذشته پرداخت. وی به بررسی تأثیرات این جملات بر جامعه و مبارزات ضدصهیونیستی اشاره کرد و نقش ایشان را در بیداری مسلمانان و وحدت اسلامی تشریح کرد.

حجت‌الاسلام منظور عالم جعفری کارشناس نمایندگی جامعة المصطفی (ص) العالمیه در هند، فرمایشات مقام معظم رهبری درباره سید حسن نصرالله را قرائت و توضیحاتی درباره اهمیت شخصیت ایشان و تأثیر آن بر مقاومت اسلامی ارائه کرد.

تسلیم رحمانی، رئیس یکی از تشکل‌های سیاسی مسلمانان هند، در مورد نقش وحدت مسلمانان در مبارزه با صهیونیسم و عدم همکاری برخی کشورهای مسلمان صحبت کرد. وی بر لزوم همبستگی مسلمانان در برابر چالش‌های جهانی تأکید کرد.

فریدالدین فریدعصر، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی‌نو، ضمن قدردانی از جوانان برگزارکننده این مراسم با اشاره به برخی آیات و روایات درباره شجره طیبه، سید حسن نصرالله را شاخه محکمی از شجره طیبه خواند.

وی گفت: اگر می‌خواهیم مصداق برگی از شجره طیبه باشیم و سایه‌ای از آن درخت ولایت در خانه‌ها و زندگی‌مان متجلی شود، باید از شخصیت سید حسن نصرالله الهام گرفته و به ولایت متصل شویم.

فریدعصر اظهار داشت: اگر امروز بسیاری از سیاستگذاران و فعالان فرهنگی به دنبال شبکه سازی و هماهنگ کردن ذهن ها و ظرفیت های مختلف انسان‌ها در راستای اهداف خاص هستند، ما هزار و چهارصد سال است با اتصال به درخت تناور ولایت و در سایه این شجره طیبه بزرگترین و مستحکم ترین شبکه قلبی و اعتقادی را شکل داده‌ایم.

وی با تبیین دو بعد ولایت مداری و مقاومت در شخصیت سید حسن نصرالله به مسائل روز ایران و جهان اشاره کرد و گفت: اطمینان داشته باشد که به فضل و امداد الهی دشمنان جنایتکار ما هدفی را که با جنگ نتوانستند محقق سازند با تحریم و فشار سیاسی هم به چنگ نخواهند آورد.

در ادامه، وسیم امروهوی از شاعران اهل بیت(ع) به شعرخوانی در رثای مردان آزاده و راه مقاومت پرداخت و در پایان حجت‌الاسلام جنان اصغر مولایی ضمن خطابه‌ای تحلیلی جامع از منش و سیره سیدحسن نصرالله ارائه نمود. ذکر مصیبت امام حسین علیه‌السلام نیز آخرین برنامه این مراسم بود.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

 
. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.