توجه ویژه ایرانشناسان به سرودههای نظامی
رییس انجمن ایرانشناسی معتقد است منظومههای نظامی بر آثار غنایی دیگر ملتها نیز تاثیر نهاده است. از جمله شاعران اردو، ترک، کُرد به تاسی از نظامی به سرایش اینگونه آثار پرداختند، ایرانشناسان نیز درباره آثار نظامی پژوهشهای قابل توجهی داشتهاند.
کاوشهای هورامان منجر به شناسایی آثاری از دورههای پارینهسنگی شد
کاوشها نجات بخشی سد داریان منجر به شناسایی آثاری از دورههای پارینهسنگی میانی، پارینهسنگی جدید و فراپارینهسنگی، دوره مس و سنگ (هزار پنجم و چهارم پیش از میلاد)، عصر آهن، اشکانی، صفوی و قاجار شد.
آیا میدانستید قزوین هم چهلستون دارد؟
کارشناس بنیاد ایرانشناسی گفت: عمارت چهلستون یا کلاه فرنگی در زمان شاه طهماسب در شمال مجموعه کاخهای سلطنتی قرار داشت و اغلب محل پذیرایی شخصیتهای مهم خارجی بود.
قلعه «لمبسر» کجاست؟
کارشناس بنیاد ایرانشناسی در قزوین گفت: این قلعه در بخش رودبار شهرستان در شمال شرقی شهر رازمیان قرار دارد و یکی از مهمترین قلعههای اسماعیلیه در عصر سلجوقی است. این قلعه بهدلیل موقعیت خاص خود در دوره تسلط اسماعیلیه اهمیت و شهرت بسیار پیدا کرد و پس از قلعه الموت مهمترین قلعه آن دوره به شمار میرفت.
خانههای تاریخی تبریز مهیای بازدید گردشگران و مسافران تابستانی میشود
با ابلاغیهی استاندار آذربایجانشرقی، خانههای تاریخی تحت مدیریت نهادهای اداری و فرهنگی استان در شهر تبریز، برای بازدید گردشگران و مسافران تابستانی آماده میشود.
کوهی که تکیه گاه میخواهد
گنبد نمکی قم یکی از جاذبه های گردشگری استان است که چند سالی است گردشگران زیادی را جذب کرده است.
احداث و تکمیل بارگاه شمس تبریزی در خوی
وزیر میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی گفت: احداث و تکمیل مقبره شمس در دستور کار قرار می گیرد.
نگهداری ۳۸۰ هزار قطعه شیء تاریخی در داخل مخازن
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: در موزه ملی ایران بیش از سه هزار شیء تاریخی به نمایش گذاشته شده و حدود ۳۸۰ هزار قطعه شیء در داخل مخزن نگهداری میشود.
برگزاری نمایشگاه و کارگاه آموزشی هنر خوشنویسی و تذهیب در دهلینو + عکس
نمایشگاه و کارگاه آموزشی هنر خوشنویسی و تذهیب در محل اردو آکادمی دهلی وابسته به وزارت آموزش هند برپا شد.