روزهای قرآنی ایران در بنگلادش افتتاح شد
روزهای قرآنی ایران در بنگلادش، 5 اسفندماه با حضور بشیر العالم، معاون وزیر امور دینی و رئیس بنیاد اسلامی بنگلادش، اساتید و فعالان قرآنی به همت رایزنی فرهنگی کشورمان در داکا افتتاح شد.
به زبان تایی؛
ویژهنامه «نیمه شعبان و ولادت حضرت مهدی(عج)» منتشر شد
به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تایلند، نسخه دیجیتال ویژهنامه «نیمه شعبان و ولادت حضرت مهدی(عج)» به زبان تایی منتشر شد.
اولین پیش نشست حقوق بشر در رهیافت شرقی برگزار خواهد شد
اولین پیش نشست حقوق بشر در رهیافت شرقی با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه باقرالعلوم (ع) و سخنرانان بینالمللی برگزار خواهد شد.
دیدار و گفتگوی نماینده دانشگاه باقرالعلوم(ع) با رئیس دانشکده حقوق دانشگاه الکفیل
نماینده دانشگاه باقرالعلوم(ع) ضمن بازدید از دانشگاه کفیل عراق، با حجتالاسلام والمسلمین احمد علی عبود الخفاجی، رئیس دانشکده حقوق این دانشگاه در راستای همکاریهای دوجانبه به بحث و گفتگو پرداخت.
در جمع خبرنگاران شهر کویته مطرح شد؛
زبان فارسی زبان مادری همه ایرانیان است
وابسته فرهنگی کشورمان در کویته با بیان اینکه زبان فارسی زبان مادری همه ایرانیان است، گفت: زبان فارسی بزرگترین پشتوانه و تکیهگاه زبانهای ایرانیان، چه کردی، بلوچی، پشتو و چه ترکی آذری و صدها لهجه محلی در ایران و حوزه تمدنی ایرانی است.
انتشار چهل حدیث حضرت مهدی (علیه السلام) به زبان اسپانیایی
چهل حدیث حضرت امام مهدی علیه السلام به زبان اسپانیایی توسط موسسه فرهنگی وهنری اندیشه شرق چاپ و منتشر شد.
مدیرکل همکاریهای علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی:
ایرانشناسان روسیه نقش تعیینکننده در معرفی ایران امروز دارند
خلجمنفرد در هفتمین همایش ایرانشناسان و اساتید زبان و ادبیات فارسی اوراسیا گفت: نقش ایرانشناسان و اساتید زبان فارسی در روسیه جهت شناخت بیشتر از ایران امروز بسیار تعیینکننده است.
به همت رایزنی فرهنگی کشورمان؛
تشکل علمی «جامعة الزهرای نیجریه» راهاندازی میشود
تشکل علمی «جامعة الزهرای نیجریه» برای نقش آفرینی و حضور زنان تأثیرگذار در جامعه نیجریه و شناساندن نخبگان خود در سطح جهان راهاندازی میشود.
رئیس بنیاد ایرانشناسی:
مطالعات ایرانشناسی را باید در ایران امروز پیش برد
رجبیدوانی در هفتمین همایش ایرانشناسان و اساتید زبان و ادبیات فارسی اوراسیا بیان کرد: ایرانشناسی را نباید در دوران باستان محصور کرد و برای آنکه به سعادت بشر توجه شود مطالعات ایرانشناسی را بایستی در ایران امروز پیش برد.