جلسه هماهنگی برگزاری اولین نشست بین المللی گفتگوهای فرهنگی آسیا به میزبانی دانشگاه نیشابور
نشست تخصصی هماهنگی برگزاری اولین نشست بین المللی گفتگوهای فرهنگی آسیای با عنوان گفتگوهای فرهنگی آسیایی برگزار شد .
در سفر هیأت دانشگاهی تبریز به ارمنستان چه گذشت؟
در جریان نشستهای مشترک میان هیأت علمی و دانشگاهی از تبریز و مقامات و مسئولان دانشگاهی ارمنستان بر افزایش روابط فرهنگی و دانشگاهی به ویژه زبان فارسی تأکید شد.
سفیر هیأت علمی ـ دانشگاهی هرات به مشهد مقدس
با همکاری مشترک بخش بینالملل آستان قدس رضوی و نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی، هیأت علمی ـ دانشگاهی هرات ضمن دیدار با مجموعه قرآنی آستان قدس رضوی، بازدیدی از مجموعههای تاریخی، فرهنگی و بخشهای مختلف حرم مطهر رضوی به عمل آورد.
بررسی زمینههای همکاری علمی و دانشگاهی ایران و افغانستان
هیأت علمی و دانشگاهی دانشگاههای استان هرات در دیدار با مسئولین دانشگاهی خراسان رضوی به بررسی زمینههای همکاری علمی و دانشگاهی بین دو کشور پرداختند.
در دیدار رایزن فرهنگی ایران در افغانستان با مفتی محمد شریف عثمانی رئیس دانشگاه بلخ مطرح شد:
اشتراکات چندین هزار ساله ملتهای ایران و افغانستان با کشیدن مرزهای جغرافیایی از هم جدا شدنی نیست
سید روح الله حسینی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در افغانستان و وابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ولایت بلخ با مفتی محمد شریف، رئیس دانشگاه بلخ دیدار وگفتوگو کردند.
26 معلم و مدیر ارمنستانی از ارزشهای فارسی گفتند؛ زبان دروازه اصلی فهم ملتها و فرهنگ است
جمعی از مدیران و معلمان فارسی آموز از ارمنستان با حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با ملت ایران ابراز همدلی کردند و ترویج زبان فارسی را مایه عشق و افتخار دانستند.
دیدار مسئول خانه فرهنگ ج. ا. ایران در لاهور با رئیس دانشگاه لاهور:
اعلام آمادگی برای اجرای تفاهم نامه ها
اصغر مسعودی، مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور، طی دیداری با پروفسور دکتر محمد اشرف، رئیس دانشگاه لاهور، بر توسعه ارتباطات علمی و دانشگاهی بین دو کشور ایران و پاکستان تاکید کرد.
همایش «گفتمان صلح و دولت آینده در ایران»؛
دانشگاهیان، سفیران صلح در دیپلماسی فرهنگی هستند/ دیپلماسی فرهنگی، مهمترین ابزار قدرت نرم دولتها است
برای اجرای کامیاب دیپلماسی فرهنگی در چهارچوب سیاست همسایگی، بیش از آنکه بتوان انتظار داشت که دیپلماتها و سپاهیان و بازارگانان به ایفای نقش بپردازند، می توان به سرمایه های فکری و فرهنگی جامعه امروز اتکا کرد. در بسیاری از کشورهای جهان، دانشگاهیان سفیران صلح به شمار میروند. آنان هستند که میتوانند با تغییر تعاریف درباره مفاهیمی همچون خود، دیگری، وطن، مرز و هویت، گفتمان تازه ای را ارایه کنند.
دیپلماسی فرهنگی دانش بنیان، رویکرد جدید سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
مدیر کل توسعه همکاریهای علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: دیپلماسی فرهنگی دانش بنیان، رویکرد جدید در برنامه تحولی این سازمان است و ۷۶ مرکز علمی و دانشگاهی خارجی، در شبکه گفتگوی فرهنگی دبیرخانه مرکزی این سازمان مستقر شده است.