• 1404/05/07 - 11:28
  • 80
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

درس‌های جنگ 12 روزه با حضور بانوان اندونزیایی تبیین شد

نشست ماهانه گروه مطالعات مذهبی با حضور جمعی از بانوان اندیشمند اندونزی برگزار شد.

محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی در این مراسم، با محوریت «نقش رژیم صهیونیستی در ناامنی خاورمیانه و جهان اسلام» نقش رژیم صهیونیستی در ایجاد بی‌ثباتی و بحران‌های انسانی در منطقه خاورمیانه را تشریح کرد.

وی با اشاره به سابقه دیرینه توجه جمهوری اسلامی ایران به آرمان آزادی فلسطین، با پیروزی انقلاب اسلامی وحضرت امام خمینی(ره) تا عصر رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) تأکید کردند که حمایت ایران از مردم فلسطین یک مسأله انسانی و اعتقادی است که هیچ‌گاه به مذهب، قومیت یا گرایش سیاسی محدود نبوده و نخواهد بود. ایران همواره در کنار مظلومان جهان چه شیعه و چه سنی ایستاده و خواهد ایستاد.

رایزن فرهنگی کشورمان، سیاست توسعه‌ طلبانه رژیم صهیونیستی با شعار «از نیل تا فرات» را به‌ عنوان تهدیدی جدی برای تمام ملت‌های منطقه معرفی کرد و افزود که جنایات مکرر اسرائیل علیه زنان و کودکان در غزه، سکوت ننگین مجامع بین‌المللی و نهاد های حقوق بشری را به چالش می‌کشد.

وی همچنین به پاسخ مقتدرانه ایران در برابر تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی اشاره کردند و آن را نقطه عطفی در بیداری ملت ایران و جهان اسلام دانست.

ابراهیمی، جنگ اخیر بار دیگر نشان داد که نباید به غرب، به ‌ویژه آمریکا اعتماد کرد؛ چراکه در حالی که ایران درحال مذاکره بود، رژیم صهیونیستی با پشتیبانی صد در صد آمریکا در کمال وقاحت به خاک ایران حمله کرد و زنان و کودکان بی‌گناه را به خاک و خون کشید.

وی اظهار داشت: رژیمی که حتی به ابتدایی‌ترین قوانین بین‌المللی پایبند نیست و بیش از دو هزار کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد، چگونه می‌تواند در عصر حاضر به آن اعتماد کرد ؟ آیا اسرائیل عضو پیمان منع گسترش سلاح‌ های کشتار جمعی (NPT) است؟ خیر. پس چرا قدرت‌ های جهانی به‌ویژه آمریکا در برابر آن سکوت کرده‌اند؟

رایزن فرهنگی کشورمان افزود: مهم ترین پیام این جنگ برای ملت ایران و همه آزادی‌خواهان جهان این است که اعتماد به غرب فایده‌ای ندارد و تنها اتحاد، بیداری و حمایت عملی از مظلومان، راه رهایی از سلطه استکبار است.

به عقیده ابراهیمی، غزه امروز نیازمند کمک همه‌جانبه ماست و این تکلیف شرعی، اخلاقی و انسانی همه ماست.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.