• 1404/03/20 - 07:45
  • 111
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گفت‌وگوی دینی میان ایران و اندونزی تعمیق می‌یابد

در راستای گسترش همکاری‌‌های فرهنگی و گفت‌وگوی ادیان میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اندونزی، محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی ایران و احمد زَیادی مدیر ارشاد اسلامی وزارت دین اندونزی در محل این وزارتخانه دیدار و گفت‌وگو کردند.

 در این دیدار، احمد زَیادی توضیحاتی جامع درباره ساختار، وظایف و فعالیت‌های ارشاد اسلامی ارائه داد و با بیان گستره عملکرد این وزارتخانه، به شرح برخی از مهم‌ترین خدمات این نهاد پرداخت که شامل ارائه ارشاد و مشاوره دینی اسلامی، اعزام مبلغان دینی به مناطق مختلف داخلی و خارجی، سازماندهی جنبش سواد قرآنی، برگزاری مسابقات ملی و بین‌المللی قرآن کریم و برپایی مجالس تعلیم درسراسر اندونزی می‌شود.

مدیر ارشاد اسلامی وزارت دین اندونزی به برنامه‌‌های همکاری با نهادهای اسلامی داخلی و خارجی، فعالیت‌‌های مرتبط با تقویت فرهنگ و هنر اسلامی و توانمندسازی در حوزه زکات و وقف اشاره کرد.

وی افزود: در کنار این خدمات، توسعه و مدیریت سامانه اطلاعات ارشاد اسلامی نیز از وظایف مهم این وزارتخانه است.

زَیادی افزود: این اداره علاوه بر ارائه خدمات میدانی، وظایف راهبردی همچون تدوین خط‌ مشی‌ها و برنامه‌‌های فنی در حوزه ارشاد اسلامی، زکات و وقف، تهیه استانداردهای ملی و همچنین ارائه گزارش‌های عملکردی برای سطوح مدیریتی و تصمیم‌گیر را نیز بر عهده دارد.

در ادامه، ابراهیمی رایزن فرهنگی کشورمان با تقدیر از اقدامات فرهنگی و دینی وزارت دین اندونزی، پیشنهاد برگزاری دو برنامه مشترک را ارائه داد. نخست نشست علمایی با عنوان «نقش مفسران در گسترش اسلام رحمانی در اندونزی» با حضور اندیشمندان دو کشور و هدف تبیین نقش تفاسیر قرآنی معتدل و عقلانی در مقابله با تندروی دینی. دوم گفت‌وگوی ادیان میان ایران و اندونزی با هدف تقویت مفاهیم مشترک، تفاهم میان‌فرهنگی و همزیستی مسالمت‌آمیز.

پس از آن، زَیادی ضمن استقبال از این پیشنهادات، برگزاری نشست علمایی را اولویت‌دار دانست و پیشنهاد کرد این نشست در ماه اوت، هم‌ زمان با سالگرد استقلال اندونزی، برگزار شود.

وی این هم‌ زمانی را فرصتی ارزشمند برای انعکاس چهره رحمانی و عقلانی اسلام در رسانه‌ها و فضای عمومی کشور دانست.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.