• 1404/06/11 - 11:09
  • 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیوندهای فرهنگی ایران با شهر نووی پازار صربستان تقویت می‌یابد

بلگراد- صربستان: امیر پورپزشک رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در شهر نووی پازار مرکز ایالت سنجاک در جنوب صربستان با ژنان پالامار رئیس مرکز فرهنگی و رئیس دانشکده مطالعات اسلامی نووی پازار دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، تداوم همکاری‌های فرهنگی مورد تأکید قرار گرفت و رئیس مرکز فرهنگی از پیشنهاد برگزاری هفته فیلم ایران استقبال کرد.

ژنان پالمار گفت: استقامت و پاسخ جمهوری اسلامی ایران به تجاوزات اسرائیل موجب خوشحالی همه ما شد.

در این دیدار، بخش‌های جدید مرکز فرهنگی که در دوسال اخیر ایجاد شده و همچنان در حال توسعه است مورد بازدید قرار گرفت. آخرین کتاب‌های منتشره با حمایت رایزنی فرهنگی به مرکز فرهنگی اهدا شد.

پورپزشک نیز در گفت‌وگو با انور عمروویچ رئیس دانشکده مطالعات اسلامی شهر نووی پازار بر توسعه همکاری‌ها بین مراکز علمی و دانشگاهی ایران و صربستان تأکید کرد.

پورپزشک با اشاره به هزار و پانصدمین سال میلاد پیامبر اسلام(ص)، پیشنهاداتی را برای بزرگداشت این مناسبت ارائه داد. وی همچنین، آمادگی رایزنی فرهنگی را برای برقراری ارتباط با دانشگاه‌های علوم اسلامی ایران اعلام کرد.

همچنین انور عمروویچ اظهار داشت: در این دانشکده، 250 دانشجو تا مقطع دکتری به تحصیل اشتغال دارند و رشته‌های فقه، تاریخ اسلام، فرهنگ و تمدن اسلامی، فلسفه اسلامی، مذاهب تطبیقی حقوق اثباتی و مطالعات ارتباطات و موضوعات تربیت اسلامی تدریس می‌شود.

رایزن فرهنگی کشورمان با حضور در کتابخانه شهر نووی پازار، مجموعه‌ای از کتاب‌های منتشر شده با حمایت رایزنی فرهنگی کشورمان را به کتابخانه شهر اهداء کرد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی 

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.