• 1404/02/17 - 10:39
  • 42
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پل فرهنگی دو همسایه؛ «هنرمندان و ورزشکاران ارمنستانی فرهنگ غنی ایران را معرفی می‌کنند»

در ادامه تلاش‌های رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان برای معرفی میراث معنوی و ورزشی، دیداری میان محسن باران‌چشمه، رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی کشور و محمد اسدی‌موحد، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان انجام شد.

در این دیدار، باران‌چشمه ضمن تشکر از رایزنی فرهنگی ایران بخاطر برنامه ریزی و  با ابراز رضایت از اجرای اخیر گروه نوجوانان ورزش زورخانه‌ای در یکی از مدارس بزرگ ایروان، این برنامه را گامی مؤثر در مسیر دیپلماسی فرهنگی توصیف کرد.

رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی کشور گفت: ورزش زورخانه‌ای نه تنها یک فعالیت جسمانی، بلکه تجلی فرهنگ، اخلاق، جوانمردی و عرفان ایرانی است که با محتوای انسانی و آموزه‌های اخلاق‌محور خود، ظرفیت بالایی برای تأثیرگذاری بر جوامع دیگر به‌ویژه مردم ارمنستان دارد.

وی با اشاره به استقبال گسترده دانش‌آموزان ارمنی از این اجرا، آمادگی فدراسیون را برای مشارکت در رویدادهای آتی فرهنگی و هنری در ارمنستان اعلام کرد و افزود: ما می‌توانیم با همکاری هنرمندان و ورزشکاران ارمنی، برنامه‌های مشترکی را طراحی و اجرا کنیم که ضمن معرفی غنای فرهنگی ایران، پل ارتباطی مؤثری برای نزدیکی بیشتر دو ملت باشد.

اسدی‌موحد نیز در این دیدار اظهار داشت: رایزنی فرهنگی با حمایت سفارت جمهوری اسلامی ایران، از برگزاری هرگونه برنامه مشترک فرهنگی، ورزشی و هنری با هدف معرفی میراث فرهنگی ایران در ارمنستان پشتیبانی خواهد کرد.

رایزن فرهنگی کشورمان ابراز کرد: ورزش زورخانه‌ای به‌عنوان یکی از نمادهای جهانی‌شده فرهنگ ایرانی، ظرفیت آن را دارد که به عنوان زبان مشترک اخلاق، ادب و شرافت، در تعاملات فرهنگی منطقه‌ای ایفای نقش کند.

وی همچنین با اشاره به اشتراکات فرهنگی، تاریخی و اجتماعی میان دو ملت ایران و ارمنستان، خاطرنشان کرد: تجربه موفق اجرای ورزش زورخانه‌ای در مجتمع آموزشی شماره 7 شهذ آبویان  که با استقبال چشمگیر دانش‌آموزان و معلمان مواجه شد، نشانه‌ای روشن از ظرفیت پذیرش این میراث معنوی در جامعه ارمنستان است. این ورزش می‌تواند در کنار سایر شاخصه‌های فرهنگی، به‌عنوان یکی از راهبردهای فرهنگی ایران برای تعامل و گفت‌وگوی بین‌فرهنگی به‌کار گرفته شود.

ورزش زورخانه‌ای که در سال ۲۰۱۰ توسط یونسکو به عنوان میراث ناملموس بشری به ثبت جهانی رسید، آمیزه‌ای از حرکات هماهنگ جسمانی، موسیقی سنتی و آموزه‌های اخلاقی است که ریشه در تاریخ چند هزارساله ایران دارد. اجرای این ورزش در کشورهای دیگر، هم‌راستا با اهداف دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، تلاشی برای بازخوانی ارزش‌های انسانی و تقویت ارتباطات مردم‌محور در سطح منطقه‌ای است.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.