• 1404/05/14 - 09:07
  • 37
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

پشت پرده اخبار ایران و اسرائیل توسط کارشناسان اندونزیایی نمایان شد

برنامه‌ای زنده از شبکه یوتیوب @NGOPITV-ID اجرا شد که به بررسی «ابعاد جنگ اخیر میان ایران و رژیم صهیونیستی» اختصاص داشت.

این نشست با حضور محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی و کارشناسان اندونزیایی با عنوان «رهبری در مدیریت بحران: پشت پرده اخبار ایران و اسرائیل» برگزار شد.

چرایی حمله صهیونیست‌ها به ایران

رایزن فرهنگی ایران در پاسخ به پرسش مجری درباره دلایل اصلی حمله رژیم صهیونیستی به ایران، این سؤال را دارای ریشه‌ های تاریخی، اعتقادی و استراتژیک دانست.

وی تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران از زمان پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) و در ادامه با راهبری حضرت  آیت‌الله خامنه‌ای همواره در دفاع از مظلومان و آرمان فلسطین ایستادگی کرده و هیچ‌گاه از این مسیر منحرف نشده است.

به گفته ابراهیمی، ایران تنها کشور اسلامی است که کمک‌‌های معنوی، مادی و حتی نظامی واقعی به مردم فلسطین ارائه داده است؛ کمکی که بسیاری از رهبران فلسطینی آن را تأیید کرده‌اند. این رویکرد برخاسته از مبانی فکری و اعتقادی ایران است؛ اعتقادی فراتر از مذهب که دفاع از مردم مظلوم و مسلمان فلسطین را تکلیف شرعی و اخلاقی می‌داند.

وی با اشاره به این واقعیت که رژیم صهیونیستی جمهوری اسلامی ایران را تنها مانع تحقق نقشه‌های توسعه‌ طلبانه خود در منطقه می‌داند، افزود: صهیونیست‌ها در راه تحقق شعار «از نیل تا فرات» خود، ایران را مانعی اساسی تلقی می‌کنند و بر این اساس تلاش دارند با تضعیف و نابودی ساختار جمهوری اسلامی راه را برای سلطه کامل بر منطقه هموار سازند.

تناقض غرب و سلاح‌ های هسته‌ای

ابراهیمی به تبیین تناقضات گفتار غربی‌ها درباره برنامه هسته‌ای ایران پرداخت. وی با یادآوری اظهارات مکرر رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر حرمت شرعی تولید سلاح هسته‌ای تأکید کرد که ایران همواره در چارچوب مقررات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عمل کرده و استفاده از فناوری هسته‌ای را صرفاً درحوزه‌ های صلح‌آمیز از جمله پزشکی، انرژی و صنایع دانش‌ بنیان دنبال کرده است.

راز موفقیت علمی ایران

ابراهیمی به دلایل پیشرفت علمی و فناوری ایران علی‌رغم تحریم‌ها پرداخت و با بیان حجم عظیم حملات سایبری و نظامی علیه ایران در طول بحران اخیر، از تلاش‌‌هایی یاد کرد که زیرساخت‌‌های بانکی، بهداشتی، حمل و نقل و حتی نظام سلامت را هدف قرار دادند. با این حال به گفته وی ایران با اتکا به مدیریت درون ‌زا، به سلامت از این بحران‌ها عبور کرد.

آتش‌ بس و جایگاه اندونزی

رایزن فرهنگی ایران افزود: تصمیم به آتش‌بس پس از شلیک موشک‌‌های «خیبرشکن» و «خرمشهر» در روز پایانی دشمن را وادار به توقف جنگ کرد و بار دیگر ثابت کرد که ایران نه‌تنها در برابر تهدید عقب نمی‌نشیند، بلکه در میدان عمل دشمن را وادار به عقب‌ نشینی می‌کند.

وی همچنین از حمایت‌های معنوی و مالی جمهوری اندونزی از فلسطین قدردانی کرد و این همراهی را ستود.

هشدار درباره طرح کوچ اجباری فلسطینی‌ها

ابراهیمی به توطئه برخی کشورهای غربی در راستای کوچاندن مردم غزه به کشورهای اسلامی همچون اندونزی اشاره کرد و آن را خیانتی بزرگ به آرمان فلسطین دانست.

به گفته وی این نقشه خطرناک با هدف تخلیه غزه از سکنه و ضمیمه ‌سازی آن به رژیم صهیونیستی طراحی شده است.

رایزن فرهنگی ایران هشدار داد که اگر امروز نسبت به این مسئله حساس نباشیم، فردا خودِ اندونزی یا دیگر کشورهای اسلامی نیز در معرض تجاوز این رژیم اشغالگر قرار خواهند گرفت.

آینده علمی ایران و همکاری با اندونزی

ابراهیمی با اشاره به پرتاب موفق ماهواره مخابراتی «ناهید ۲» و پیشرفت‌‌های گسترده علمی ایران در حوزه‌ های پزشکی، نانو و فناوری اطلاعات گفت: شتاب علمی ایران در حال انجام است و این مسیر توقف نخواهد داشت. علم در ایران با ایمان گره خورده و همین‌ امر، موتور محرک حرکت تمدنی ایران است. پارک‌های علم و فناوری در جوار دانشگاه‌ها، بستر تربیت نسل آینده نخبگان ایرانی هستند.

وی تأکید کرد که ایران آماده است این ظرفیت‌ها را با کشور دوست اندونزی به اشتراک بگذارد و زمینه همکاری بیشتر میان نخبگان دو کشور را فراهم کند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.