• 1404/06/23 - 09:43
  • 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

وزرای فرهنگ ایران و تاجیکستان در سنت‌پترزبورگ دیدار کردند

سنت پترزبورگ- روسیه: سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که به منظور شرکت در «یازدهمین مجمع بین‌المللی فرهنگ‌های متحد» به روسیه سفر کرده است، در کاخ یکاترین دهکده تزارها در سنت‌پترزبورگ با خانم مطلوبه خان امان‌زاده وزیر فرهنگ جمهوری تاجیکستان، درباره مسائل مشترک فرهنگی و روابط دوجانبه در این عرصه گفت‌وگو کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اشتراکات دیدگاه‌های ایران و تاجیکستان در مسائل فرهنگی، خاطرنشان کرد: هر دو کشور پیوندهای زیادی در حوزه فرهنگ دارند و از این رو، شایسته است که‌ اقدامات مشترکی را طرح‌ریزی کنیم. صالحی پیشنهاد داد که رویدادهای مشترکی در قالب مسابقات و اعطای جوایز در زمینه شاهنامه خوانی و نقالی که هم در ایران و هم تاجیکستان ریشه دارد، برگزار شود.

وزیر فرهنگ جمهوری تاجیکستان نیز در این دیدار ضمن استقبال از این پیشنهاد، از مساعدت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در انتشار کتاب‌ شاهنامه قدردانی کرد. امانزاده یادآور شد که بنا به دستور رئیس‌جمهور تاجیکستان، یک جلد شاهنامه به هر شهروند این کشور اعطا خواهد شد.

وی در ادامه پیشنهاد برگزاری رویدادهای هفته فرهنگی ایران در کشورش را مطرح کرد که با استقبال صالحی همراه بود.

وزیران فرهنگ ایران و تاجیکستان در این دیدار با اشاره به توافقات اخیر دوجانبه در سفر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری کشورمان به شهر دوشنبه پایتخت تاجیکستان، موضوعات مرتبط با تعاملات فرهنگی دو کشور را بررسی و مرور کردند.

در این نشست محمدمهدی احمدی مشاور عالی و سرپرست معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، احمدرضا فلاح معاون سفیر و مسعود احمدوند رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نیز حضور داشتند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.