• 1404/04/09 - 11:23
  • 44
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

علمای اهل سنت پاکستان با ملت و دولت ایران اعلام همبستگی کردند

هیأتی از علمای برجسته اهل سنت و اعضای مرکز جهانی سیره و اداره آگاهی علما به ریاست طارق شریف زاده با حضور در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور، حمایت صریح خود را از ملت و دولت ایران اعلام کردند.

اصغر مسعودی مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور در این دیدار از مردم شریف پاکستان، به‌ویژه مردم غیور و وفادار شهر لاهور، برای اعلام صادقانه همبستگی با جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد.

وی اظهار داشت: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) تأکید کردند، رژیم صهیونیستی با حمله به ایران مرتکب اشتباهی تاریخی شد و ایران با قدرت و صلابت پاسخی داد که نتیجه آن برای جهانیان آشکار است. اکنون نه‌تنها سردمداران رژیم صهیونیستی در شوک و هراس فرو رفته‌اند، بلکه صهیونیست‌ها از ترس پاسخ مجدد، در حال ترک سرزمین‌های اشغالی و فرار به کشورهای دیگر هستند.

مسعودی افزود: ملت ایران بار دیگر نشان داد که ظلم‌ستیزی در ذات این ملت است و تا ریشه‌کن شدن کامل اشغالگران، از پا نخواهد نشست.

در ادامه این دیدار، طارق شریف زاده نیز ضمن تشکر از ایران به‌دلیل دفاع شجاعانه از آرمان‌های امت اسلامی، گفت: ملت پاکستان همواره در کنار ایران، این کشور برادر و همسایه خود ایستاده و از حقانیت و شجاعت این کشور در مقابل رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند. حمله کوبنده ایران به مواضع اسرائیل، خواب‌های صهیونیست‌ها را آشفته کرده و شکست ناپذیری موهوم آن‌ها را در هم شکسته است. ما شاهد آن هستیم که در سراسر پاکستان مردم این پاسخ قاطع را جشن گرفته‌اند و ایران را به‌عنوان پرچم‌دار مقاومت اسلامی تحسین می‌کنند.

خانم سعدیه، نماینده اسبق پارلمان پاکستان نیز در این دیدار سخنانی روشنگرانه ایراد کرد و گفت: ما امروز اینجا هستیم تا به مردم شریف ایران اعلام کنیم که در این روزهای حساس، تنها نیستند. ما از سکوت برخی کشورهای اسلامی در برابر جنایات صهیونیست‌ها شرمنده‌ایم و معتقدیم که امت اسلامی پیکری واحد است؛ اگر عضوی آسیب ببیند، تمام بدن باید واکنش نشان دهد.

خانم سعدیه افزود: اگر کشورهای اسلامی متحد شوند، اسرائیل حتی در حد یک مورچه هم تاب مقاومت نخواهد داشت. رمز پایداری ملت ایران، عشق به اهل بیت (ع)، الگو گرفتن از قیام عاشورا و تکیه بر خداوند متعال است.

وی تاکید کرد: من به عنوان یک مادر، جنایات اسرائیل در حمله به زنان و کودکان بی‌گناه را محکوم می‌کنم و این را لکه ننگی بر پیشانی مدعیان حقوق بشر می‌دانم.

عرفان اصغر، خبرنگار سرشناس پاکستانی، بر نقش آگاهی‌بخشی در جامعه تأکید کرده و گفت: دولت ایران توانسته مردم خود را به گونه‌ای تربیت کند که در برابر ظلم بایستند. از کودکی در مدارس و مساجد ایران به مردم آموزش داده می‌شود که دشمن کیست و چرا باید در برابر ظلم ایستاد. همین آموزش‌ها موجب شده که ملت ایران به صورت یکپارچه در مقابل حملات دشمن واکنش نشان دهد. اگر دیگر کشورهای اسلامی نیز همانند ایران آگاه‌سازی می‌کردند، امروز منطقه به ایران وابسته نبود، بلکه متحد و مقتدر می‌ایستاد.

علامه فداالرحمان حیدری، از علمای اهل سنت پاکستان و از وابستگان به مکتب دیوبند نیز در سخنانی گفت: مولانا فضل‌الرحمان، رهبر حزب جمعیت علمای اسلام، حمایت خود را از جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است. امروز در پاکستان، شیعه و سنی در کنار هم از ایران حمایت می‌کنند. حتی در میان دیوبندی‌ها که پیش‌تر دیدگاه‌های منفی نسبت به ایران داشتند، پس از پاسخ محکم ایران به اسرائیل، دیدگاه‌ها تغییر یافته است. اکنون فرصت مناسبی برای تعامل بیشتر نمایندگان ایران با علمای اهل سنت فراهم شده تا این دیدگاه‌های منفی برطرف شود و وحدت اسلامی تقویت گردد.

احمد علی محمودی، نویسنده و تحلیل‌گر پاکستانی نیز با اشاره به تجربه‌های تاریخی ملت‌های مسلمان اظهار داشت: دشمنان اسلام در حمله به کشورهای اسلامی متحدند، اما متأسفانه مسلمانان در دفاع از یکدیگر اتحاد ندارند. ایران همان‌گونه که غرور اسرائیل را درهم شکست، اگر همراهی کشورهای اسلامی را داشته باشد، می‌تواند غرور آمریکا را نیز به خاک بمالد. زمان آن رسیده که مسلمانان اختلافات را کنار بگذارند و متحدانه با ظلم مبارزه کنند.

افتخار احمد خالد، از علمای برجسته اهل سنت پاکستان، با نگاهی تاریخی به مبارزات حق علیه باطل، گفت: مبارزه بین اسلام و کفر از بدر آغاز شد و هنوز ادامه دارد. پرچم سرخ بر گنبد امام حسین (ع) نشان آن است که این مبارزه علیه یزیدهای زمان ادامه دارد. اما دلیل ضعف و رسوایی کشورهای اسلامی امروز، دوری از فکر و فرهنگ امام حسین (ع) است. اگر ما با روحیه عاشورایی و شجاعت حسینی حرکت کنیم، هیچ قدرتی در برابر ما تاب ایستادگی نخواهد داشت.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.