لیست اخبار صفحه :324
پروژه بین‌المللی معرفی شیعه با قلم آیت‌الله جوادی آملی

پروژه بین‌المللی معرفی شیعه با قلم آیت‌الله جوادی آملی

پروژه بین‌المللی معرفی شیعه با قلم آیت‌الله جوادی آملی که در راستای پاسخگویی به نیازهای فکری نسل معاصر و مقابله با برداشت‌های نادرست از شیعه در جهان طراحی شده، توسط سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حال اجراست.

تقدیر رئیس مرکز بین‌المللی قرآن و تبلیغ از «ساره جوانمردی»

تقدیر رئیس مرکز بین‌المللی قرآن و تبلیغ از «ساره جوانمردی»

ساره جوانمردی، بانوی قهرمان کشورمان که با کسب مدال طلا در مسابقات پارالمپیک فرانسه برای کشورمان افتخار آفرید، با حرکتی نمادین، قرآن کریم را بوسید و پیامی از تعهد به ارزش‌های قرآنی و اسلامی را به جهانیان منتقل کرد. این اقدام ارزشمند با قدردانی حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی‌نیشابوری، رئیس مرکز بین‌المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همراه شد.

فناوری‌های نوین، زیست‌بوم سینما را به طور کامل دگرگون کرد

فناوری‌های نوین، زیست‌بوم سینما را به طور کامل دگرگون کرد

معاون اداره کل رسانه و فضای مجازی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: فناوری‌های نوین، زیست‌بوم سینما را به طور کامل دگرگون کرد. این تحولات تنها به ابزارهای تولید و پخش محدود نمی‌شود، بلکه بر تمامی مراحل ساخت، توزیع و نمایش فیلم نیز تأثیرگذار است. با این حال، نباید فراموش کنیم که فناوری به تنهایی نمی‌تواند جایگزین خلاقیت و احساسات انسانی شود.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.