• 1404/05/13 - 13:31
  • 54
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دو اثر نفیس خوشنویسی ایرانی به موزه نسخ خطی ارمنستان اهدا شد

دو اثر خوشنویسی به خط نستعلیق از سوی علیرضا اکرمی استاد ایرانی طی مراسمی، به موزه نسخ خطی ماتناداران ارمنستان اهدا شد.

این اقدام در راستای تقویت مناسبات فرهنگی میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان و در جهت ترویج هنر ایرانی در عرصه بین‌المللی صورت گرفت.

این دو اثر شامل مجموعه‌ای از سیصد آیه منتخب قرآن کریم و نیز یک نسخه خوشنویسی‌شده از یکصد بیت برگزیده از گلستان و بوستان سعدی، به‌زیبایی به خط نستعلیق تحریر شده‌اند.

جلدهای هنری این آثار نیز جلوه‌ای باشکوه به آن‌ها بخشیده و نشان‌دهنده ذوق و ظرافت هنرمند ایرانی در هنر کتاب‌آرایی سنتی است.

علیرضا اکرمی، خوشنویس و خالق این آثار در سخنانی در حاشیه مراسم، بیان داشت: این آثار حاصل تلاش شبانه‌روزی و لحظات سحرگاهان من است؛ با عشق و احترام به قرآن و ادبیات فارسی آن‌ها را خلق کردم و امیدوارم این گام کوچک بتواند به تقویت پیوندهای فرهنگی و هنری میان دو ملت بزرگ و متمدن ایران و ارمنستان بینجامد.

محمد اسدی موحد، رایزن فرهنگی  جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، نیز اظهار داشت: خط نستعلیق، به عنوان یکی از ارکان هویت هنری و فرهنگی ایران، جایگاهی ویژه در تمدن اسلامی دارد. اهدا و نمایش چنین آثاری در موزه‌های معتبر جهانی، فرصتی مغتنم برای معرفی هنر ایرانی به مخاطبان بین‌المللی است.

در ادامه مراسم، قائم ‌مقام موزه نسخ خطی ماتناداران ضمن تقدیر از هیأت ایرانی، هنرمندان و رایزن فرهنگی، اظهار داشت: این دو اثر فاخر خوشنویسی، شامل آیات قرآن کریم و اشعار سعدی، افزوده‌ای ارزشمند به مجموعه ما خواهد بود و بر غنای گنجینه موزه خواهد افزود.

وی خاطرنشان کرد: در این موزه بیش از ۲0۰۰ نسخه خطی عربی و بیش از ۴۰۰ نسخه خطی فارسی نگهداری می‌شود و این آثار نیز به‌عنوان نمایندگان برجسته هنر خوشنویسی ایرانی در کنار آن‌ها جای خواهند گرفت.

قائم ‌مقام موزه نسخ خطی ماتناداران بر آمادگی موزه برای توسعه همکاری‌ها در زمینه تبادل تجربیات هنری با هنرمندان ایرانی و ارمنی تأکید کرد و این تعاملات را گامی مؤثر در راستای دیپلماسی فرهنگی دو کشور دانست.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.