• 1404/04/23 - 09:54
  • 44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ایران و ترکیه برای توسعه روابط فرهنگی در حوزه زنان و خانواده اعلام آمادگی کردند

در راستای گسترش تعاملات فرهنگی و تقویت همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های مرتبط با خانواده، جوانان و آموزش، سید قاسم ناظمی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آنکارا با خدیجه کاهیااوغلو، رئیس مرکز زن، خانواده و جوانان وابسته به بنیاد دیانت ترکیه، دیدار و گفت‌وگو کرد.

ناظمی ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های ارزشمند مرکز زن، خانواده و جوانان، به معرفی ظرفیت‌ها و اهداف رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آنکارا پرداخت و در خصوص انجام فعالیت‌های مشترک ابراز علاقه و اعلام آمادگی کرد. 

خانم خدیجه کاهیا اوغلو مدیر مرکز زن، خانواده و جوانان،  ضمن ابراز همدردی و عرض تسلیت به مناسبت شهادت تعدادی از هموطنانمان در جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، از خداوند منان برای بازماندگان صبر و بردباری مسئلت کرد.

وی سپس به معرفی فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری نهادهای زیر مجموعه خود پرداخت و با توجه به اهداف مشترک در حوزه‌های خانواده، جوانان، آموزش و فرهنگ، ظرفیت‌های همکاری بین دو نهاد را برشمرد.

برگزاری سمینارها و کارگاه‌های مشترک با محوریت خانواده و تربیت فرزند در دنیای مدرن، همکاری در برگزاری نمایشگاه‌های هنری و برنامه‌های مرتبط با تعلیمات قرآنی و انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، بخشی از موارد مورد اشاره مدیر این مرکز بود.

در این دیدار مقرر شد که اولین کار مشترک فرهنگی با برگزاری نمایشگاه آثار نقاشی خانم منصوره علیخانی که در جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان به شهادت رسید، انجام گیرد.

همچنین، مقرر شد در نمایشگاهی که از سوی این مرکز در شهریور ماه 1404تحت عنوان «هنر اسلامی ترکیه» برگزار خواهد شد، جمهوری اسلامی ایران به عنوان مهمان ویژه سال فرهنگی دو کشور، در این نمایشگاه حضور پیدا کند.

در پایان این دیدار، طرفین جهت برگزاری برنامه‌های آتی، نشست مشترکی در اولین فرصت توسط علیرضا بهبودی معاون رایزنی فرهنگی آنکارا و کاهیا اغلو برای بررسی شیوه های اجرایی همکاری‌ها در آینده نزدیک انجام شود.

مرکز زن، جوان و خانواده، نهادی است که زیر نظر بنیاد دیانت فعالیت می کند و خدمات گسترده‌ای را در راستای حمایت و توانمندسازی اقشار مختلف جامعه، به ویژه زنان و جوانان، ارائه می‌دهد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.