• 1404/02/13 - 08:07
  • 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اعضای انجمن موزه بمبئی از غنای والای فرهنگی ایران زمین شگفت زده شدند

گروهی از اعضای انجمن موزه ملی بمبئی در قالب تور هدفمند و مطالعاتی برای اولین بار به رغم تبلیغات رسانه‌ای علیه کشورمان با سفر به ایران از ابنیه‌ها و موزه‌های شهرهای تهران، کاشان، شیراز، یزد و اصفهان بازدید و از غنای فرهنگی و تمدنی ایران ابراز شگفتی کردند.

این گروه 9 نفره از محوطه‌های باستانی ایران، موزه‌ها و ابنیه‌های تاریخی تهران و شهرستان‌های مذکور بازدید کردند و اذعان داشتند که تمدن و فرهنگ ایران فرهنگی والا و دارای غنای کامل است که نمی‌توان با هیچ تمدن دیگر قیاس کرد و شگفتی‌های خاص خود دارد.

گروه مذکور که با حمایت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی از 26 فروردین تا 4 اردیبهشت به کشورمان سفر کردند، علاوه بر بازدید از محوطه‌های باستانی با غذاها و خوراکی‌های ایرانی، شعرا و دانشمندان و اندیشمندان کشورمان و همچنین با صنایع دستی و هنر ها و صنایع دستی مردمان خطه‌های مختلف ایران به ویژه فرش، زیلو، مینا کاری و ... آشنا شدند.

اعضای این گروه در حین سفر نیز برای آشنایان و دوستان خود تصاویر و ویدوهای زیبا از ایران را ارسال می‌کردند که باعث جذب علاقه‌مندان برای سفر به ایران شده است.

پس از بازگشت به هند یکی از اعضای این گروه به نام خانم آنیتا ران کوتاره رئیس دپارتمان تاریخ دانشکده سنت زویر بمبئی خواستار انعقاد تفاهم نامه فی مابین دپارتمان تاریخ و خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی شد و اظهار امیدواری کرد که دوره‌های زبان فارسی زبان باستان و زبان فارسی مدرن در این دانشکده به صورت رسمی تدریس شود.

خانم آنیتا ران کوتاره، شخصیتی درخشان، باستان‌شناس، استاد و رئیس گروه فرهنگ و باستان‌شناسی و تاریخ هند باستان در دانشکده سنت زویر بمبئی است. دانشکده سنت زویر برترین دانشکده در بین دانشکده‌های بمبئی است. کوتاره همچنین نایب رئیس انجمن موزه بمبئی و رئیس انجمن تاریخ محلی بمبئی بوده است.

از دیگر اعضای این گروه، مودیت جین عضو کمیته اجرایی انجمن موزه بمبئی، شایلش شیرساگر مدرس زبان‌های باستانی ایرانی، خانم نایانا تدوالکارمورخ هنر، موزه شناس و کارشناس تحقیقات تاریخی و میراث فرهنگی، خانم شارمیلا فادکه نویسنده، روزنامه نگار و منتقد هنری مقیم بمبئی بودند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.