• 1401/08/02 - 13:00
  • 790
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سفیر کشورمان در عراق مطرح کرد:

علم آموزی و معرفت مهم‌ترین توصیه‌ پیامبر به امت اسلامی

آل صادق در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه المصطفی(ص) العالمیه در عراق گفت: یکی از مهمترین تعالیم پیامبر(ص)، توصیه مسلمانان به علم آموزی و معرفت بوده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه المصطفی(ص) العالمیه با حضور آل صادق، سفیر و حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا اباذری، رایزن فرهنگی کشورمان در عراق، اساتید و دانشجویان برگزار شد.

در آغاز این مراسم، حجت‌الاسلام محسن‌زاده، رئیس دانشگاه المصطفی(ص) العالمیه در عراق به تشریح برنامه‌های آموزشی و فعالیت‌های فرهنگی این مرکز پرداخت.

آل صادق، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق در سخنرانی خود، گفت: جامعةالمصطفی(ص) العالمیه مهد پرورش عالمان پارسا و متعهد به اسلام ناب محمدی(ص) برای برافراشتن پرچم توحید در اقصی نقاط عالم است، لذا باید سیره پیامبر(ص) همواره چراغ راه محصلین و دانش آموختگان این دانشگاه باشد.

وی افزود: یکی از مهمترین تعالیم پیامبر(ص)، توصیه مسلمانان به علم آموزی و معرفت بوده است. تحصیل علم از منظر پیامبر(ص) یک ضرورت مطلق است و هیچ قید و شرطی ندارد. نه قید زمانی نه قید مکانی و فردی و نه هیچ قید و محدودیت دیگری.

آل صادق اظهار داشت: در جهان امروز جهان بینى و فلسفه‌اى که علم جدید بر آن مبتنى است، الهى نیست و تخصصى شدن علوم جدید در قالب تجزیه افراطى این علوم، انسان را از درک درست واقعیت‌ها دور کرده است.

وی ادامه داد: تأمّل در قلمرو دین و رسالت انبیا، مطالعه و مداقّه در ماهیت علوم طبیعى و انسانی و اجتهاد در کیفیت به کارگیرى علم و دین در رفتار و زندگى آدمى گام‌هایى است که ما را به تصویر دقیق ترى از نسبت علم و دین نزدیکتر خواهد ساخت.

سفیر کشورمان تأکید کرد: جامعةالمصطفی(ص) العالمیه مکانی است که باید محل تبیین کارآمدی علم دینی و علوم انسانی اسلامی برای اداره جوامع اسلامی باشد.

از دیگر رویدادهای رایزنی فرهنگی کشورمان در عراق، دیدار حجت‌الاسلام خالقی‌پور، جانشین رئیس جامعةالمصطفی(ص) العالمیه با حجت‌الاسلام غلامرضا اباذری، رایزن فرهنگی و محمد جواد نجفی، مسئول روابط علمی ـ ‌دانشگاهی و زبان فارسی این نمایندگی بود.

حجت‌الاسلام اباذری با اشاره به تعاملات و همکاری‌های مشترک صورت گرفته بین جامعةالمصطفی(ص) العالمیه و رایزنی فرهنگی ایران در عراق، بر ضرورت تداوم این روابط تأکید کرد.

حجت‌الاسلام خالقی‌پور در سخنانی، خواستار برگزاری نشست‌های مستمر و در دستور کار برای پیشبرد اهداف جامعةالمصطفی(ص) العالمیه با همکاری رایزنی فرهنگی ایران در عراق شد.

در ادامه، راهکارهای افزایش مبادلات علمی‌ ـ دانشگاهی و حوزوی جامعةالمصطفی(ص) العالمیه با سایر نهادهای دیگر و مرتبط در عراق مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

حجت‌الاسلام محسن‌زاده، رئیس جامعةالمصطفی(ص) العالمیه در عراق و نجفی، مسئول علمی ـ ‌دانشگاهی رایزنی فرهنگی کشورمان، نقطه نظرات و مطالب خود را در این راستا بیان کردند.

انتهای پیام/

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.