دیدار سفیر و رایزن فرهنگی ج.ا.ایران در عراق با آیت الله سید حسین صدر

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این دیدار آیت الله صدر از زحمات سفیر جدید کشورمان در عراق، پیش از قبول مسئولیت سفارت و نیز در مسولیت جدید تشکر نموده و مسئولیت جدید وی را نیز به ایشان تبریک نمود. ایشان آقای آل صادق را مجاهدی مخلص و مسئولی دغدغه مند معرفی کردند و گفتند سابقه رفاقت و آشنایی ما با ایشان به سال های قبل باز می گردد و برای موفقیت ایشان در کسوت سفیر ج.ا.ایران دعا نمودند. سپس به تاریخ ریشه دار و تمدن کهن و فرهنگ غنی مردم ایران و حوزه های بزرگ علمیه در ایران و قرابت معنوی، فرهنگی، اجتماعی و تاریخی با عراق پرداختند. در ادامه به ذکر یاد ونام امام خمینی (ره) پرداختند و از خاطرات حضور خود در درس مکاسب حضرت امام (ره) و ارتباط صمیمی ایشان با شهید سید محمد باقر صدر و خاندان وی اشاره نمودند. ایشان رهبر معظم انقلاب را ادامه دهنده راه و روش امام خمینی معرفی کرده و جایگاه ایشان در بین علماء و مراجع تقلید را اثرگذار و برجسته دانستند.
آیت الله سید حسین صدر، مقاومت و بصیرت ملت ایران در مقابل تهدیدها و تحریم های ظالمانه مستکبران را ستودنی دانستند و گفتند ایمان قوی به خدا، دلبستگی به وطن و پیروی از علما و محبت اهل بیت (ع) رمز ایستادگی و صبوری ملت ایران است و جایگاه ج.ا.ایران در عرصه های مختلف را ممتاز ارزیابی نمودند. ایشان گفتند ما از مشکلات به وجود آمده ناشی از تحریم ها بسیار ناراحتیم و دعا می کنیم انشاء الله این مشکلات در اسرع وقت حل بشود. ما به وعده الهی ایمان راسخ داریم که برای امتی که راه الهی را در پیش گرفته اند، سختی ها ماندگار نخواهد بود. ایشان در پایان صحبت های خود راه سعادت و عاقبت به خیری را تمسک به قرآن و محبت و پیروی از ائمه هدی (علیهم السلام) دانستند و برای سربلندی دو ملت ایران و عراق و نیز توفیقات سفیر کشورمان و حجت الاسلام اباذری رایزن فرهنگی کشورمان در عراق آرزوی موفقیت نمودند.
در ادامه این جلسه آقای آل صادق، سفیر کشورمان در عراق از نقطه نظرات و مواضع آیت الله سید حسین صدر و میزبانی ایشان تشکر نمودند و خاندان صدر را خاندان علماء و شهدا و موجب افتخار و عزت معرفی نمود. آل صادق گفت هنگامی که به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با آقای مصطفی الکاظمی نخست وزیر محترم عراق می نگرم که ایشان می فرمایند: "ما عراقی می خواهیم قوی، عزیز، مستقل و شکوفا و ما و ملت عراق گوشت و خون هم هستیم که این نشان از عمق رابطه و برادری است و تجلی صحبت های ایشان در شهادت و خون مشترک دو شهید پیروز بر داعش شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس تجلی پیدا کرده است" برای تلاش و توسعه روابط بین دو کشور دلگرم تر می شوم. رابطه ایران و عراق رابطه ای عمیق و پرسابقه است. ارتباط و پیوند عشایر از شمال ایران تا جنوبش با عشایر عراق عمق وحدت و برادری را نشان می دهد. انشاء الله با دعای شما تلاش می کنیم به بالاترین سطح روابط مختلف بین دو کشور برسیم. ج.ا.ایران از بیش از بیست سال پیش برنامه های توسعه و چشم انداز 20 ساله ای رو شامل پنج برنامه 4 ساله برای خودش ترسیم نموده تا قوی ترین کشور منطقه باشد و ما الان در برنامه پنجم این چشم انداز می باشیم و همان طور که شما اشاره نمودید: جایگاه ایران در عرصه های مختلف پیشرفت های علمی، دفاعی، راهبردی و... در سطح منطقه و جهان ارزنده و دارای جهش بوده است. آل صادق سپس به زمینه های همکاری مشترک بین دو کشور نظیر توریسم دینی و پزشکی اشاره نمود و از اعلام آمادگی برای هر خدمتی به کشور دوست و همسایه عراق تأکید نمود. وی خاطر نشان نمود: در آستانه اربعین حسینی و به خاطر تعطیلی مرز زمینی در مدت بیماری کرونا، امسال با سیل زوار اربعین حسینی از ایران مواجه خواهیم بود. و دولت عراق نیز ضمن برداشتن ویزای هوایی، مجوز روزانه 2500 زائر زمینی از ایران را صادر نموده که این تعداد جوابگوی حجم مشتاقین زیارت اباعبدالله الحسین (ع) و عتبات عالیات نمی باشد و از آیت الله سید حسین صدر درخواست نمود ایشان نیز از نخست وزیر محترم عراق افزایش مجوز ورود تعداد زوار از مرزهای زمینی ایران را مطالبه نمایند که بی شک این اقدام علاوه بر برکات معنوی موجب چرخش اقتصادی نیز می گردد همان طور که همینک تعداد زیادی از زوار و مسافران عراقی در شهرای مشهد و قم و سایر شهرای ایران در حال زیارت و سیاحت یا توریسم پزشکی می باشند.