مسجد کبود ایروان میزبان گردهمایی حفظ و پاسداشت زبان فارسی بود
مسجد جامع کبود ایروان، شاهد برگزاری یکی از ارزشمندترین گردهماییها در راستای حفظ و پاسداشت زبان فارسی و توسعه کمی و کیفی آن در کشور ارمنستان بود.
پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی در تفلیس
گردهمایی ایرانشناسان و اساتید زبان فارسی در گرجستان همزمان با سالروز پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، 25 اردیبهشتماه به همت رایزنی فرهنگی ایران در تفلیس برگزار شد.
معاون بینالملل دانشگاه تاماسات تایلند:
آموزش زبان فارسی فرصتی مغتنم برای معرفی فرهنگ ایرانی است
تانیاپورن در مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی اظهار داشت: آموزش زبان فارسی به دانشجویان تایلندی میتواند به آنها کمک کند تا با فرهنگ و تاریخ ایران بیشتر آشنا شوند و فرصتهای شغلی جدیدی را برای خود رقم بزنند.
برگزاری مراسم افتتاحیه جشنواره رسانهای در دانشگاه زابیست پاکستان
مراسم افتتاحیه جشنواره رسانهای با حضور وابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کراچی در محل دانشگاه زابیست پاکستان برگزار شد.
وجود ظرفیتهای فراوان برای همکاری ایران و ارمنستان
رایزن فرهنگی کشورمان با اشاره به وجود ظرفیتهای فراوان برای همکاری ایران و ارمنستان، گفت: میتوانیم این ظرفیتها را بین دانشکده روابط بینالملل ایروان و دانشگاههای متناظر در جمهوری اسلامی ایران برقرار و فعال کنیم.
توسعه همکاریهای قرآنی؛ محور دیدار رایزن فرهنگی ایران و رئیس جامعةالمصطفی(ص) در پاکستان
در جریان دیدار مشکی و حجتالاسلام والمسلمین دادسرشتتهرانی، زمینههای مشارکت و همکاری قرآنی رایزنی فرهنگی ایران و جامعةالمصطفی(ص) در پاکستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس اتاق بازرگانی زنان راولپندی:
علاقهمندیم از تجربیات زنان موفق ایران استفاده کنیم
خانم صبوحی حسین در دیدار با مسئول خانه فرهنگ کشورمان در راولپندی گفت: اتاق بازرگانی زنان راولپندی علاقهمند است از تجربیات زنان موفق ایران در حوزه تولید و اشتغال آفرینی الگوبرداری کند.
بررسی شخصیت و شعر حکیم ابوالقاسم فردوسی در حیدرآباد
نشست شخصیت و شعر حکیم ابوالقاسم فردوسی با حضور علاقهمندان به شعر و ادب فارسی در محل خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد پاکستان برگزار شد.
سفیر ایران در ارمنستان:
فردوسی در زنده نگه داشتن فرهنگ و زبان فارسی نقش بسزایی داشته است
سبحانی در جمع ایرانشناسان، استادان و دانشجویان ارمنستان، فردوسی را نجاتبخش زبان فارسی و پیوند دهنده تمدنها دانست و گفت: زبان فارسی بالندگی خود را مدیون شاهنامه است و به همین دلیل است که نام فردوسی با ماندگاری زبان فارسی گره خورده است.