بازدید دانشجویان زبان فارسی دانشگاههای دهلی از کتابخانه «رضا رامپور»
با هماهنگی رایزنی فرهنگی ایران در دهلینو، دانشجویان دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاههای دهلی در برنامهای مشترک از کتابخانه رضا رامپور دیدن کردند.
برگزاری دوره تابستانی کلاسهای ایران شناسی در ترکمنستان
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان اقدام به برگزاری کلاسهای ایران شناسی میکند.
در تایلند مطرح شد؛
جمهوری اسلامی ایران الگویی مناسب برای مسلمانان در اقصی نقاط جهان است
شیخ شافعی ناپاکون در دیدار با تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران الگویی مناسب برای مسلمانان در اقصی نقاط جهان است.
حجتالاسلام والمسلمین قاضیعسگر:
طلاب در ترویج اسلام نقش مؤثری دارند
تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی در دیدار طلاب و دانشجویان علوم دینی تایلند گفت: طلاب با تلاش و پشتکار خود میتوانند به عنوان مبلغانی دلسوز و کارآمد، نقش مؤثری در ترویج اسلام و آموزههای آن ایفا کنند.
ابوالقاسمی:
زمینه حضور قاریان فیلیپین در مسابقات بینالمللی قرآن ایران فراهم است
رایزن فرهنگی کشورمان در جمع اساتید، قاریان و قرآن آموزان مسجد آبی فیلیپین گفت: در راستای توسعه دیپلماسی قرآنی با همکاری مساجد و مراکز اسلامی سراسر فیلیپین، زمینه حضور قاریان برجسته فیلیپین در مسابقات بینالمللی قرآن ایران فراهم است.
شمارههای جدید فصلنامه «دانش» در پاکستان منتشر شد
به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد، شمارههای 152و 153 فصلنامه علمی - پژوهشی «دانش» منتشر شد.
در نشست با اعضای شورای مرکزی سازمان اسلامی محمدیه؛
گسترش همکاری علمی و فرهنگی ایران و اندونزی مورد تأکید قرار گرفت
در جریان دیدار سفیر و رایزن فرهنگی کشورمان در اندونزی با دبیرکل سازمان محمدیه، اعضاء و شورای مرکزی سازمان اسلامی محمدیه این کشور، زمینههای همکاری علمی و فرهنگی بین دو کشور شامل تبادل استاد و دانشجو، نشستها و سمینارهای دانشگاهی با موضوعات جهان اسلام مورد بررسی و تأکید قرار گرفت.
در روز انیمیشن ایرانی؛
هندیها به تماشای انیمیشن «پسر دلفینی» نشستند
همزمان با روز انیمیشن ایرانی، فیلم «پسر دلفینی» با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلینو به میزبانی دانشگاه فیلم و رسانه نویدا هند به نمایش گذاشته شد.
دبیرکل آکادمی فارسی پاکستان:
زبان فارسی در پاکستان از اهمیت خاصی برخوردار است
عبدالقیوم بیدار در مراسم بزرگداشت محتشم کاشانی و روز شعر و ادبیات آیینی محفل شعر بین الاقوامی گفت: فارسی دارای ریشه عمیق در بلوچستان است و قبل از استقلال پاکستان، زبان رسمی و علمی شبه قاره هند و زبان خط و کتابت حکومت قلات در بلوچستان بود.