«پژوهشهای تاریخی در هند بدون زبان فارسی ممکن نیست»- گفتوگو
وابسته فرهنگی ایران در بمبئی، حضور هشتصد ساله زبان فارسی به عنوان زبان رسمی و اداری هند را زمینهساز خوبی برای توسعه روابط فرهنگی ایران با این کشور پهناور عنوان کرد؛ هماکنون بیش از یکصد کرسی آموزش زبان فارسی در دانشگاههای هند مشغول فعالیت هستند.
دوره هجدهم آموزش زبان فارسی در روسیه به کار خود پایان داد
دهمین دوره آموزش زبان فارسی مرکز زبان رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه با اعطای گواهینامه قبولی به شرکتکنندگان به پایان رسید.
«آموزش زبان فارسی در عراق به سرعت در حال گسترش است»- گفتوگو
وابسته فرهنگی ایران در سلیمانیه با تأکید بر اثرگذاری فرهنگی ایران بر مردم عراق، از برخی تلاشهای صورت گرفته برای توسعه و تقویت آموزش زبان فارسی در تعاملات فرهنگی و دانشگاهی دو کشور سخن گفت.
پاکستانیها در آزمون پایان دوره پاییزه آموزش زبان فارسی شرکت کردند
آزمون پایان دوره پاییزه سال 1403 آموزش زبان فارسی، عصر روز دوشنبه 17 دیماه در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کراچی برگزار شد.
دوره زمستانه آموزش ایرانشناسی در ترکمنستان آغاز شد
کلاسهای آموزشی ایرانشناسی به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان برگزار شد.
«زبان فارسی در افغانستان با حمایتهای ایران به مسیر توسعه بازمیگردد»- گفتوگو
وابسته فرهنگی ایران در هرات ضمن اشاره به برخی چالشها و مسائل پیش روی آموزش زبان فارسی در افغانستان از تلاش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای تقویت و توسعه مجدد زبان و ادب فارسی دراین کشور سخن گفت.
کتابهای «مینا» در اسلام آباد تدریس میشود
با همکاری رایزنی فرهنگی کشورمان، کتابهای چهارگانه «مینا» در دانشکده بانوان اسلام آباد تدریس میشود.
فارسی و پشتو؛ حفاظت به جای رقابت
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کابل در یادداشتی، نوشت: زبان پشتو سرشار از کلمات زیبایی است که از زبان فارسی به آن راه پیدا کرده است، زبان فارسی حافظ زبان پشتوست و نه رقیب آن! این دو زبان برای قرنها کنار یکدیگر زیسته و به یکدیگر کمک کردهاند.
«زبان فارسی در پاکستان به اصالت و هویت ملی گره خورده است»- گفتوگو
زبان فارسی، با تکیه بر حضور و اثرگذاری دیرینه اش در شبه قاره هند، همچنان بهعنوان ابزاری کارآمد در توسعه روابط فرهنگی و اجتماعی میان ایران و پاکستان مطرح است؛ برهمین اساس وابسته فرهنگی ایران در پیشاور بر ضرورت تلاش برای تقویت هرچه بیشتر زبان و ادبیات فارسی با راهکارهایی از جمله تبادل استاد در این کشور دارد.