• 1404/07/22 - 09:15
  • 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سفر به قلب فرهنگ ایرانی از دل داکا؛ اردوی رایزنی فرهنگی برای فارسی‌آموزان برگزار شد

داکا - بنگلادش: فارسی‌آموزان کلاس‌های آموزش زبان فارسی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در داکا در یک اردوی تفریحی آموزشی که از طرف این نمایندگی برگزار شد، شرکت کردند.

این اردو در قالب بازدید از موزه تاریخی «احسن منزل» در شهر داکا، نشست حافظ خوانی و اجرای موسیقی برگزار شد و شرکت کنندگان در کلاس‌های سطوح مقدماتی و متوسطه رایزنی فرهنگی به همراه مدرسان این کلاس‌ها «مظهر الاسلام» و «راحله اختر» در آن حضور داشتند.

در این اردوی نیم روزه، فارسی آموزان ابتدا از قسمت های مختلف ساختمان دو طبقه موزه احسن منزل دیدار و با تاریخچه و آثار موجود در آن آشنا شدند.

در ادامه با حضور در تالار یکی از رستوران‌های شهر داکا، نشست حافظ خوانی و اجرای موسیقی داشتند و در خاتمه هم میهان ضیافت ناهار رایزنی فرهنگی بودند.

سیدرضا میرمحمدی رایزن فرهنگی ایران در بنگلادش در پایان این اردوی تفریحی و آموزشی اظهار امیدواری کرد که فارسی‌آموزان کلاس‌های رایزنی فرهنگی با اختصاص وقت کافی و تلاش و جدیدت لازم زبان فارسی را خوب یاد بگیرند و با وارد شدن به جهان ادبیات فارسی، از گنجینه‌ها و ثروت‌های ادبی موجود در آن که سرشار از علم، دانش، حکمت و معرفت است، بهره و لذت ببرند.

بنای موزه احسن منزل که امروزه از مکان‌های تاریخی و دیدنی شهر داکا است در دهه سوم قرن 19 م ساخته شده و از سال 1859 م به عنوان محل کار و اقامت نائب (والی یا حاکم) دولت انگلیسی هند در ایالت بنگال در آمده است.

این مکان بعد از استقلال بنگلادش، از سال 1986 به صورت موزه بازسازی شده و در سال 1992 تحت عنوان موزه احسن منزل افتتاح شده است. در حال حاضر، این مکان که در بخش قدیمی شهر داکا واقع شده است، از مکان‌های دینی و گردشگری شهر داکاست و مورد بازدید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.