• 1404/08/19 - 08:19
  • 143
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

فصلی نو در دیپلماسی فرهنگی و شهری؛ تفاهم‌نامه جدید میان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و اصفهان امضا شد

در دیدار رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و شهردار اصفهان، تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌های علمی، فرهنگی و هنری به امضا رسید.

در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ظرفیت موجود در شهر اصفهان را ممتاز و کم‌نظیر خواند و تاکید کرد: تقریبا تمامی هیات‌های خارجی که به ایران سفر می‌کنند درخواست دیدار و بازدید از شهر اصفهان را دارند.

وی ضمن بیان ضرورت توسعه گردشگری فرهنگی در اصفهان گفت: بهره‌گیری از ابزار رسانه به ویژه رسانه‌های نوین امری مهم و راهبردی است‌ گاهی حتی یک مستند به ظاهر ساده بازتاب فراوانی در سطح جهانی می‌یابد و امکان دیده شدن ظرفیت‌ها را در سطح منطقه‌ای و جهانی فراهم می‌آورد. 

ایمانی‌پور افزود: آوازه اصفهان به نحوی است که حس تمایل به بازدید از آن را در میان مخاطبین جهانی فراهم آورده است. بحث موزه و تبادلات موزه‌ای در این میان تا حد زیادی مغفول مانده است.

وی ابراز کرد: اصفهان می‌تواند در زمینه حوزه‌ها و تبادلات موزه‌ای بسیار فعال‌تر باشد. شهرهایی که قطب فرهنگی هستند عموما در موضوع موزه و آثار باستانی بسیار فعال هستند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، بر آمادگی این سازمان برای فعال‌سازی و توسعه بیش از پیش خواهرخواندگی شهر اصفهان تاکید کرد.

شهر اصفهان؛ کانون هم‌زیستی ادیان و گفت‌وگوی تمدن‌ها 

ایمانی‌پور همچنین، بیان داشت: اصفهان ظرفیت کم‌نظیری در موضوع گفت‌وگوی بین‌الادیانی دارد. اصفهان با توجه به درازنای تاریخی و ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود می‌توان کانون و بستر گفت‌وگوی میان ادیان باشد.

وی در بخش پایانی سخنان خود با ارائه توضیحاتی در باب نخستین دوره جشنواره تمدن نوین اسلامی به در سه بخش تمدن‌پژوهی، آموزش و تربیت تمدنی و هنر تمدن طراحی شده اصفهان را بهترین بستر برای برپایی این رویداد دانست.

تأکید بر توسعه روابط و همکاری میان شهرداری اصفهان و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی 

علی قاسم‌زاده نیز در این دیدار، ضمن اعلام آمادگی برای توسعه همکاری‌ها، زمینه‌های متعددی را برای همکاری و توسعه روابط برشمرد و اذعان داشت: موزه بزرگ اصفهان در دست اقدام و جزو مصوبات جدی در دست پیگیری است.

شهردار اصفهان برای میزبانی رویدادهای مشترک به ویژه نخستین دوره جشنواره تمدن نوین اسلامی اعلام آمادگی کرد و گفت: خوب است در کنار بیان گذشته تمدنی درخشان جهان اسلام، توانمندی‌ها و موفقیت‌های موجود نیز طرح و بازنمایی شود. 

قاسم‌زاده اظهار داشت: موفقیت‌ها و توانمندی‌هایی همچون حوزه مباحث دانش‌بنیان، هوش مصنوعی، سلولزهای بنیادین و … می‌توانند به عنوان مصادیق و نمونه‌های موجود تمدنی مطرح و معرفی شوند.

شهردار اصفهان افزود: امکان برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی متنوعی در اصفهان وجود دارد. همچنین، اصفهان با توجه به دیرینه و سابقه تمدنی و فرهنگی خود می‌تواند کانون جدی گفت‌وگوهای بین‌الادیانی باشد. 

در بخش دیگری از این دیدار، حسین دیوسالار معاون توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به ارائه گزارشی اقدامات مشترک میان سازمان و شهرداری و استانداری اصفهان به ویژه تجربه موفق نخستین دوره اجلاس حقوق بشر در رهیافت شرقی پرداخت.

وی تاکید کرد: افزون بر موضوع خواهرخواندگی، زمینه‌های همکاری جدی همچون برگزاری هفته‌های فرهنگی وجود دارد. 

لازم به ذکر است که هیات اعزامی به ریاست ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای برگزاری جشنواره شعر نبی رحمت (ص) که ۱۹ آذرماه در اصفهان برگزار شد، به این شهر رهسپار شده و در مدت اقامت دیدارهای متعددی با مسئولین ارشد استان داشته‌اند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.