• 1404/08/20 - 08:09
  • 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جشن «برکت پاییزی» در ارمنستان برگزار شد

اشتاراک - ارمنستان: جشن «برکت پاییزی» با هدف پاسداشت نعمت‌های الهی و طبیعت پرثمر این فصل در مدرسه کارپی شهر اشتاراک برگزار شد.

این مراسم با حضور محمد اسدی‌موحد رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، نماینده فرمانداری منطقه، مسئولانی از وزارت فرهنگ و آموزش ارمنستان، مدیر و کادر آموزشی مدرسه، و جمعی از والدین و دانش‌آموزان از پایه‌های یکم تا دوازدهم برگزار شد.

در آغاز این مراسم، مدیر مدرسه با اشاره به پیشینه تاریخی این جشن در ارمنستان و کشورهای منطقه، بر اهمیت سپاسگزاری از مواهب طبیعی، کشاورزی و میوه‌های متنوع فصل تأکید کرد.

در ادامه، دانش‌آموزان سرود «ای ایران، وطنم» اجرا کردند.

بخش دیگر برنامه، شامل برپایی غرفه‌های خلاقانه توسط هر کلاس بود؛ دانش‌آموزان با استفاده از میوه‌ها، سبزیجات و محصولات محلی منطقه اشتاراک، میزهایی را به شکل هنرمندانه تزئین کرده بودند.

هیأت داوران متشکل از مهمانان ویژه با بازدید از غرفه‌ها، خلاق‌ترین و زیباترین میزها را برگزیدند و جوایزی به دانش‌آموزان برتر اهدا شد.

رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان، بر اهمیت تداوم آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان تأکید کرد و گفت: مدرسه کارپی از مدارس با سابقه در زمینه آموزش زبان فارسی است و جای خرسندی است که زبان فارسی در این مرکز به ‌صورت درسی اجباری تدریس می‌شود.

وی افزود: امیدواریم در سال تحصیلی جاری شاهد پیشرفت و فعالیت‌های گسترده‌تری در راستای ترویج زبان و فرهنگ فارسی باشیم.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.