• 1404/08/21 - 12:16
  • 18
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

احدی: بستر پیوند ایرانیان خیر مدرسه‌ساز خارج از کشور با پروژه‌های آموزشی داخلی ایجاد می‌شود

در نشست حجت‌الاسلام والمسلمین علی احدی، مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و محسن خان‌محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، بر لزوم بهره‌مندی از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور در توسعه فضاهای آموزشی تأکید شد.

در این نشست که علیرضا راشکی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های مردمی و سیدحسام حسینی، مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز شرکت داشتند، خان‌محمدی ضرورت شناسایی ایرانیان خیّر در حوزه ساخت و تجهیز مدارس در مناطق محروم کشور را مطرح کرد.

وی در این‌باره گفت: رویکرد جدید وزارت آموزش و پرورش در جهت توسعه عدالت آموزشی است. جامعه ایرانیان خارج از کشور، ظرفیت ارزشمندی برای کمک به توسعه زیرساخت‌های آموزشی محسوب می‌شوند و تجارب گذشته نشان داده نیکوکاران ایرانی چه در داخل و چه خارج از مرزها، همواره دغدغه آینده فرزندان این سرزمین را دارند و در این رابطه ما آماده هستیم سازوکاری شفاف برای جلب و هدایت این مشارکت‌ها ایجاد کنیم.

حجت‌الاسلام احدی ضمن قدردانی از تلاش‌های سازمان نوسازی مدارس در راستای توسعه مشارکت‌های مردمی اظهار داشت: در میان ایرانیان خارج از کشور، افراد بسیاری هستند که علاقه به ایفای نقش در حوزه فرهنگی و اجتماعی ایران دارند.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی ایرانیان خارج از کشور گفت: اگر بستر ارتباطی و اعتمادسازی لازم فراهم شود، مشارکت‌های آنان می‌تواند منجر به شکل‌گیری حرکتی گسترده در عرصه مدرسه‌سازی و حمایت از پیشرفت آموزشی در کشور شود.

وی افزود: اداره‌کل امور فرهنگی و اجتماعی ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی آمادگی دارد با همکاری سازمان نوسازی مدارس، بانک اطلاعات خیّرین ایرانی مقیم خارج را تکمیل و زمینه ارتباط مؤثر میان آنان در راه‌اندازی پروژه‌های ساخت و تجهیز مدارس کشور را فراهم نماید.

در پایان این نشست، علیرضا راشکی و سیدحسام حسینی معاون و مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز دیدگاه‌های خود را پیرامون سازوکار اجرایی همکاری‌ها و نقش تسهیل‌گر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این زمینه ارائه کردند.

سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در سال 1354 به منظور احداث و نوسازی مدارس، تهیه تجهیزات موردنیاز و نیز تعیین معیارها و استانداردهای مطلوب فضاهای آموزشی و پرورشی کشور در وزارت آموزش و پرورش فعالیت خود را آغاز کرد و تا کنون با کمک ادارات کل در استان‌ها و خیّرین مدرسه‌ساز، به عنوان یک بازوی عمرانی در جهت توسعه عدالت در فضا و تجهیزات آموزشی کشور عمل کرده است. سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با توجه به وظایف محوله در امور فرهنگی و اجتماعی ایرانیان مقیم سایر کشورها، به عنوان متولی در این حوزه، تکمیل بانک اطلاعات گروه ایرانیان خیّر مدرسه‌ساز در خارج از ایران را برای برقراری زمینه جلب حمایت و همکاری ایرانیان در ساخت، تجهیز و نوسازی مدارس در مناطق محروم کشور، در دستور کار دارد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.