• 1404/09/12 - 07:40
  • 41
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

همایش «سلام روز معلم» در پاکستان برگزار شد

کراچی - پاکستان: همایش «سلام روز معلم» با حضور مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کراچی، به‌عنوان میهمان ویژه و با مشارکت بیش از ۳۰۰ دانشجو و جمعی از استادان و معلمان در تالار فاطمه جناح کالج دولتی Lines Area در منطقه صدر کراچی برگزار شد.

هدف و محور اصلی این مراسم، تجلیل از استادان و معلمان شهید ایرانی جنگ 12 روزه و معلمان شهید غزه و فلسطین و نیز، تقدیر از خدمات معلمان و فرهیختگان آموزشی بود.

در این مراسم، دسته گل و لوح یادبود منقش به تصویر تعدادی از دانشمندان شهید جنگ 12 روزه به وابسته فرهنگی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کراچی اهدا شد و حاضران ایستاده و با سکوت یک دقیقه ای خود به استادان و معلمان شهید تهران و غزه ادای احترام کردند.

در ادامه، مستندی درباره وضعیت آموزش در غزه به نمایش درآمد که تأثیر عاطفی عمیقی بر مخاطبان گذاشت. سپس، مستند دیگری درباره یک دختر دانش‌آموز شهید ایرانی به نام «تارا» که در جریان جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیده بود، پخش شد.

همچنین، یکی از دانشجویان پسر کالج، سخنرانی‌ای ارائه داد که در آن به انتقاد درباره اقدامات اسرائیل و آمریکا پرداخت. سخنان او مورد توجه و تحسین حاضران قرار گرفت.

سعید طالبی‌نیا وابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کراچی با اشاره به سخنی منسوب به امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام که «هرکس کلمه‌ای به من بیاموزد، مرا بنده خویش کرده است»، تأکید کرد که تعلیم و تربیت در سنت پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله جایگاهی والا دارد.

وی افزود که برگزاری چنین رویدادهایی، که در آن به مقام و خدمات معلمان ادای احترام می‌شود، از اهمیت فراوانی برخوردار است؛ زیرا معلمان و دانشجویان بنیان‌گذاران آینده یک ملت به شمار می‌آیند و جامعه ای که در آن، علم و دانش و معلم و دانشجو تکریم شود، به فلاح و رستگاری نزدیک تر است.

طالبی‌نیا در بخشی از سخنان خود به شهادت گروهی از معلمان و استادان دانشگاه‌های ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه ایران با رژیم غاصب اشاره کرد و آنان را از پیشگامان حوزه آموزش دانست.

وی اظهار کرد: ما در برابر اسرائیل نه فقط از طرف خود بلکه از جانب ملت‌های مسلمان ایستادگی می‌کنیم و بهای آن را پرداخت کرده‌ایم و همچنان نیز خواهیم پرداخت و در این‌باره نگرانی نداریم چون بقای ملت ما به مبارزه با این رژیم خونخوار و اربابان غربی‌اش وابسته است.

وی افزود: در این رخداد، میلیون‌‌ها نفر مسلمان اهل سنت ایران نیز همراه و هم‌پیمان برادران و خواهران شیعه خود بودند و در کنار دیگر شهروندان برای دفاع از وطن مشارکت و همدلی داشتند و این نشان از یکپارچگی و همدلی ملت ایران از همه طوایف و مذاهب است.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.