• 1404/09/19 - 08:31
  • 43
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نخستین دوره حفظ قرآن ویژه نابینایان؛ حافظان ایرانی سکوهای قهرمانی را فتح کردند

جاکارتا ـ اندونزی: نخستین دوره مسابقات بین‌‌المللی حفظ قرآن کریم ویژه نابینایان (12 تا 15 آذرماه) با مشارکت وزارت دین جمهوری اندونزی و سازمان رابطه عالم اسلامی وابسته به سازمان همبستگی کشورهای اسلامی در شهر جاکارتا برگزار شد.

در این مسابقات که با حضور گسترده حافظان روشندل قرآن برگزار شد، 140 شرکت‌کننده از کشورهای مختلف اسلامی حضور یافتند و پس از مراحل ارزیابی و داوری 15 نفر از 12 کشور به مرحله نهایی راه یافتند.

این انتخاب دقیق نشان از سطح بالای مسابقات و تلاش برگزارکنندگان برای معرفی شایسته‌ترین حافظان قرآن داشت.

قمرالدین امین دبیرکل وزارت دین اندونزی، محمد المجدوعی معاون دبیرکل سازمان همبستگی کشورهای اسلامی، خالد بن حسن عبدالکافی مدیرکل امور اقراء این سازمان و ابو رحمت مدیرکل ارشاد اسلامی وزارت دین اندونزی به همراه جمعی از مسئولان و شخصیت‌های دینی در این مراسم شرکت کردند.

محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی نیز در افتتاحیه و اختتامیه مسابقات بین‌المللی حضور داشت. هدف اصلی از برگزاری این رویداد بزرگ، تقویت اعتماد به ‌نفس نابینایان، نشان‌دادن نقش فعال و مؤثر آنان درجامعه اسلامی، بهره‌گیری از ‌های ذهنی آنان درحفظ و تسلط بر قرآن کریم و تجلیل از استعدادهای درخشان قرآنی بود.

پس از برگزاری مسابقات در پنج بخش مختلف شامل حفظ سی جزء با متن الجزریه، حفظ سی جزء ویژه برادران، حفظ سی جزء ویژه خواهران، حفظ بیست جزء و حفظ ده جزء، مراسم اختتامیه با حضور نصرالدین عمر وزیر دین اندونزی و شیخ محمد بن عبدالکریم العیسی دبیرکل سازمان همبستگی کشورهای اسلامی برگزار شد و نتایج رسمی اعلام شد.

در بخش حفظ سی جزء با متن الجزریه جهاد المالکی از عربستان سعودی مقام نخست را کسب کرد و محمد فضل حلیم از پاکستان و ظفران محمد شوعی از یمن به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

در بخش حفظ سی جزء ویژه برادران نیز احمد جارالله عبدالرحمن از عراق عنوان نخست را از آن خود کرد و یوسف السید عبدالمعطی ازمصر وجابر بالهدیف از مراکش جایگاه‌های دوم و سوم را به دست آوردند.

موفقیت نمایندگان ایران در این مسابقات بسیار چشمگیر بود. در بخش حفظ سی جزء ویژه خواهران، خانم زهرا خلیلی از جمهوری اسلامی ایران مقام اول را به دست آورد و افتخاری بزرگ برای کشورمان به ارمغان آورد.

همچنین، در بخش حفظ بیست جزء نیز امیر هادی بایرامی نماینده روشندل ایران با درخشش مثال‌ زدنی مقام نخست را کسب کرد و ریحان احمد مولانا از اندونزی و محمد حمید الامین از لیبی در جایگاه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

در بخش حفظ ده جزء نیز محمد ابوبکر از پاکستان، عثمان باه از سنگال و هوا محمد ثانی از نیجریه به ترتیب به مقام‌‌های اول تا سوم دست یافتند.

وزیر دین اندونزی در مراسم اختتامیه، اظهار کرد که در حقیقت همه این عزیزان، بدون توجه به رتبه نهایی، برندگان واقعی این رقابت الهی و معنوی هستند.

دبیرکل سازمان همبستگی کشورهای اسلامی نیز ضمن بیان فضائل علم و قرآن در احادیث پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله وسلم، عشق عمیق حافظان نابینا به قرآن را ستود و آنان را پیشگامان استقامت و نور در جامعه اسلامی دانست.

برنامه‌های فرهنگی ویژه‌ای نیز به همت رایزنی فرهنگی کشورمان برگزار شد که برجسته‌ترین آنها برگزاری محفل انس با قرآن در جمع ایرانیان مقیم با حضور حافظان روشندل کشورمان و همچنین، برگزاری مراسم باشکوه دیگری در کالج صدرا با مشارکت دانشجویان اندونزیایی و ایرانی بود.

این اقدامات افزون بر ایجاد روحیه معنوی و هم‌افزایی میان مسلمانان، جلوه‌ای از نقش مؤثر جمهوری اسلامی ایران در حمایت از قاریان و حافظان قرآن در عرصه بین‌المللی را به نمایش گذاشت. بی‌شک برگزاری این مسابقات در اندونزی و موفقیت نمایندگان جمهوری اسلامی ایران نشان‌دهنده رشد چشمگیر فعالیت‌ های قرآنی و توجه جهان اسلام به ظرفیت‌های والای روشندلان است.

این رویداد نه‌تنها باعث تقویت ارتباطات فرهنگی و معنوی میان کشورهای اسلامی شد، بلکه پیام عمیقی از امید، اراده و ایمان را به جامعه جهانی مخابره کرد.

روبط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.