• 1404/09/14 - 13:47
  • 17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

روابط فرهنگی ایران و مالزی از طریق پروژه‌های سینمایی مشترک تعمیق می‌یابد

حبیب‌رضا ارزانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی با اساتید دانشگاه ام ام یو مالزی در بستر مجازی، گفت‌وگو کرد.

ارزانی ضمن معرفی فعالیت‌های فرهنگی و هنری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به برخی از فعالیت‌های سینمایی کشورمان در مالزی اشاره کرد.

وی برای شناخت فرهنگ ایرانی به دانشجویان دانشگاه ام ام یو مالزی، پیشنهاد داد که فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی در این دانشگاه معرفی شود.

پس از آن، یوسران مزالان، معاون مدیر صنعت ارتباط دولتیGLiE ویدئویی را ارائه کرد که در آن، امکانات سینمای دانشگاه MMU به حاضران نمایش داده شد.

وی خاطرنشان کرد که گالری، سینما و استودیو در کنار هم در دانشگاه قرار دارد و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی بر اساس تفاهم‌نامه امضا شده میان طرفین می‌تواند از این ظرفیت استفاده کند.

شرکت هنرمندان مالزیایی در جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، امکان تبادل دانشجو و استاد به ویژه بازدید از شهرک‌های سینمایی ایران و تولید فیلم مشترک از دیگر موارد مورد بحث بود.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.