«رمز بقای فرهنگ ایران و پاکستان در توجه و تکریم هنر است»- معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور و به مناسبت روز بینالمللی هنرهای اسلامی، نمایشگاه آثار هنری شامل خوشنویسی و صنایع دستی ایران با حضور مسعود حسینپور معاون توسعه مدیریت و منابع و عادل خانی مدیرکل توسعه روابط آسیا و اقیانوسیه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در مجتمع هنری الحمرای لاهور افتتاح شد.
ایران در هفتمین نمایشگاه صنعت توریسم آنکارا شرکت کرد
هفتمین نمایشگاه صنعت توریسم آنکارا با حضور بیش از 40 کشور و استانهای مختلف ترکیه و نیز نهادها و شرکتهای فعال در حوزه توریسم به مدت چهار روز در محل نمایشگاههای بینالمللی آنکارا (کنگرزیوم) برگزار شد.
«دانشگاههای ایران ممتاز هستند»- مسوولی از دانشگاه غنا
در راستای گسترش همکاری میان مؤسسات آموزش عالی غنا و دانشگاههای ایران، امیر حشمتی رایزن فرهنگی کشورمان ضمن بازدید از مرکز روابط بینالملل و دیپلماسی دانشگاه غنا با امانوئل دبرا رئیس این مرکز، گفتوگو کرد.
کتاب «فرنگیس» به صربستان رسید
با همکاری رایزنی فرهنگی ایران در صربستان و مرکز ساماندهی ترجمه و نشر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ترجمه صربی کتاب «فرنگیس» به بازار کتاب صربستان راه یافت.
دانشجویان دانشگاه فدرال قازان زبان فارسی فرامیگیرند
به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه و با همکاری بنیاد سعدی، دوره آموزش زبان فارسی در ترم پاییز 2024 در مرکز ایرانشناسی دانشگاه فدرال قازان، کار خود را آغاز کرد.
یک فیلم ایرانی به جشنواره بینالمللی فیلم بانکوک تای راه یافت
فیلم کوتاه ایرانی «تامینا» از میان ۱۴۰۰ اثر ارسالشده به بخش نهایی جشنواره بینالمللی فیلم بانکوک تای راه یافت.
روز جهانی کودک در بوسنی و هرزگوین گرامی داشته شد
به مناسبت «روز جهانی کودک»، برنامههای معرفی ایران و نمایش پویانمایی ایرانی برای کودکان شهر توزلا بوسنی و هرزگوین و بازنشر نماهنگ مشترک کودکان دو کشور ایران و بوسنی و هرزگوین با عنوان «کودکان قوی ترین ارتش هستند» توسط رایزنی فرهنگی ایران انجام شد.
اندیشمندان ایران و السالوادور ابعاد شخصیتی «مرضیه دباغ» را بررسی میکنند
وبینار بررسی ابعاد شخصیتی مرضیه دباغ، بانوی استکبارستیز ایرانی، روز شنبه (3 آذرماه) با حضور اندیشمندان ایران و السالوادور برگزار میشود.
سه دوره آموزش زبان فارسی در هند پایان یافت
به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی به عنوان نمایندگی بنیاد سعدی در ادامه برگزاری کلاسهای آموزش زبان و ادبیات فارسی در سال 1403، سه دوره آموزش حضوری زبان و ادبیات فارسی در دو شهر ایالت ماهاراشتارا هندوستان (بمبئی و پونا) به پایان رسید.