لیست اخبار صفحه :104
صدای شرق؛ «فرصتی برای اندیشه‌ورزان جهان اسلام برای ارائه گفتمان نوین فراهم شده است»

صدای شرق؛ «فرصتی برای اندیشه‌ورزان جهان اسلام برای ارائه گفتمان نوین فراهم شده است»

سرپرست معاونت حقوق مالکیت فکری وزارت دادگستری درباره ضرورت اندیشه ورزی در جهان اسلام و شرق برای دستیابی به یک گفتمان نوین در حوزه حقوق بشر، گفت: تاریخچه حقوق بشر به دوران باستان بازمی‌گردد. اولین آنها که اکنون در دسترس ما قرار دارد منشور کوروش است که در سال 539 قبل از میلاد توسط کوروش، بنیان‌گذار امپراتوری هخامنشی، نوشته شده است و امروزه برخی جملات آن بر سردر سازمان ملل نیز حک شده است، اما تکوین مدرن آن، به ویژه پس از جنگ‌های جهانی و ظهور جنبش‌های اجتماعی در قرن بیستم آغاز شد.

مسیر سال؛ «ایجاد هم‌افزایی میان فرهنگ و اقتصاد راهکاری  برای توسعه ایران است»

مسیر سال؛ «ایجاد هم‌افزایی میان فرهنگ و اقتصاد راهکاری  برای توسعه ایران است»

دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پلی میان فرهنگ و اقتصاد باشد؛ ابزاری که نه‌تنها تصویر ایران را در عرصه بین‌المللی بهبود می‌بخشد، بلکه ظرفیت‌های کشور را برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی نمایان می‌کند. وابسته فرهنگی ایران در راولپندی (پاکستان) برخی راهکارها، فرصت‌ها و چالش‌های استفاده از دیپلماسی فرهنگی برای رونق تولید و توسعه اقتصادی را برمی‌شمارد.

صدای شرق؛ «اکنون نسل سوم حقوق بشر خودنمایی می‌کند که به رویکردهای شرقی و اسلامی نزدیک است»

صدای شرق؛ «اکنون نسل سوم حقوق بشر خودنمایی می‌کند که به رویکردهای شرقی و اسلامی نزدیک است»

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و استاد دانشگاه در روابط بین‌الملل با بیان اینکه باید به این نکته توجه کنیم که معیارهای حقوق بشری صرفا منحصر به اعلامیه جهانی حقوق بشر مصوب سال 1948 میلادی نیست، گفت: موضوع حقوق بشر بسیار ریشه‌دارتر است و در اندیشه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ملت‌ها رگه‌های جدی حقوق بشر و مبانی آن وجود دارد.

صدای شرق؛ امیدها و آرزوها برای بشر در شرق اندیشه

صدای شرق؛ امیدها و آرزوها برای بشر در شرق اندیشه

پس از برگزاری دومین روز از اجلاس بین‌المللی حقوق بشر در رهیافت شرقی، در قالب برگزاری پنل‌های تخصصی شش گانه در دانشگاه باقرالعلوم(ع) در صبح و عصر روز سه‌شنبه (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۴۰ مهمان خارجی و جمعی از مهمانان داخلی این رویداد شبانگاه در مرکز همایش‌های الغدیر شهر قم دورهم جمع شدند.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.