آغاز هفتمین کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی در پایتخت قزاقستان
هفتمین کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی با سخنرانی پاپ فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان و قاسم ژورمات توکایف رئیس جمهور قزاقستان در کاخ استقلال پایتخت قزاقستان آغاز شد.
رئیس دانشگاه هنر گرجستان در دیدار رایزن فرهنگی کشورمان:
سبک معماری ایرانی دانشگاه هنر گرجستان نشان از عمق ارتباطات تاریخی دو کشور دارد
گیورگی گوگوشویلی گفت: آثار هنری ایرانی که در قالب نقاشیها، آیینه کاری و گچبریها منحصر به فرد در دانشگاه هنر گرجستان خودنمایی میکند، مربوط به دوره قاجار است که نشان از عمق ارتباطات تاریخی، هنری و فرهنگی دو کشور دارد.
دبیر هشتمین جایزه جهانی اربعین:
مستندسازی حماسه اربعین یک الزام است
دبیر هشتمین جایزه جهانی اربعین، حماسه راهپیمایی اربعین حسینی را بزرگترین اجتماع مذهبی جهان دانست و گفت: خلق جلوههای عاشقانه جمع عظیمی از زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) کشورهای مختلف جهان از صحنههای بیادماندنی این حماسه بزرگ است.
حضور نمایندگان ایران در کنگره جهانی رهبران مذهبی و ادیان سنتی + فیلم
شهر نورسلطان قزاقستان از فردا میزبان رهبران مذهبی و ادیان سنتی ۶۰ کشور جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران است.
هشتک «حبیبی شکرا»؛ تشکر توئیتری وزیر کشور از خدمترسانی عراقیها به زائران
احمد وحیدی با انتشار توئیتی از خدمترسانی عراقیها به زائران اربعین حسینی تشکر و قدردانی کرد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی وارد قزاقستان شد
حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور در سفر خود به قزاقستان، بامداد امروز وارد نورسلطان شد و از سوی مقامات فرهنگی این کشور مورد استقبال قرار گرفت.
تجلیل از ۵۰ موکب دار عراقی در کربلای معلی
به منظور میزبانی شایسته از زائران اربعین حسینی، موکب داران برگزیده عراقی با حضور مسئولان ایرانی در کربلای معلی تجلیل شدند.
حضور چشمگیر ایران در هشتاد و ششمین نمایشگاه بینالمللی تسالونیک یونان
رایزنی فرهنگی کشورمان در یونان با ارائه صنایع دستی، کتب منتشره، برگزاری دو مسابقه فرهنگی و نمایش 30 مستند گردشگری ایران حضور چشمگیری در هشتاد و ششمین نمایشگاه بینالمللی تسالونیک دارد.
بازسازی «مسجد عباسقلی خان» ایروان؛ بنایی به جا مانده از دوران قاجار
«مسجد عباسقلی خان» بنایی متعلق به قرون 17 یا 18 میلادی است که تا معاهده ترکمانچای و جدایی خانات ایروان از قلمرو ایران در دوره قاجار پابرجا بوده است. این مسجد با دو گنبد کوچک و بزرگ در سال 1840 کاملا فعال بوده و قرار است از سوی نمایندگی مؤسسه گوته در ارمنستان با همکاری شهرداری ایروان بازسازی و مرمت شود.