• 1404/04/16 - 10:05
  • 44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ریشه‌های مقاومت عاشورایی جمهوری اسلامی ایران به روایت نشریه چپ‌گرای صرب

نشریه اینترنتی opseg صربستان در مقاله‌ای به قلم میلوش پوریچ با عنوان «رویدادهای تاریخی که چارچوب سیاست کنونی شیعیان را شکل می‌دهد» به بررسی ریشه‌های جبهه مقاومت به پرچمداری جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

در این مقاله آمده است: امروز روز عاشوراست؛ دهمین روز از ماه محرم در تقویم اسلامی. روزی با اهمیت فوق‌العاده برای مسلمانان شیعه که در آن، شهادت مظلومان حسین بن علی در نبرد کربلا گرامی داشته می‌شود.
نبرد کربلا یکی از رویدادهای مرکزی در تاریخ شیعه است؛ منبعی از قدرت و حس مسئولیت برای به‌دوش‌کشیدن وظیفه حامی‌بودن جهان اسلام، حفظ اسطوره‌ها و هرآنچه که تشیع نمایندگی می‌کند.
در جهانی که بی‌عدالتی حاکم است، جایی که قوی‌ترها و ثروتمندترها می‌توانند نسل‌کشی را تحت توجیهاتی ساختگی، نژادپرستانه، غیراخلاقی و تاریخی نادرست بر مردم دیگری که آنان را پست‌تر می‌پندارند اعمال کنند، یک جبهه گسترده مقاومت علیه چنین موجودیتی شکل گرفته؛ جبهه‌ای که جمهوری اسلامی ایران با رهبری آیت‌الله خامنه‌ای ستون ایدئولوژیک، نظامی و مالی آن است.
برای درک این نوع تفکر شیعی، باید به بیش از ۱۳۰۰ سال قبل بازگشت، به دوران شکل‌گیری تشیع و آموزه‌هایی که در دل هر شیعه‌مذهبی رسوخ کرده‌اند.
امام حسین (ع)، در عاشورا مقابل یزید ایستاد و با لشکری اندک اما با ایمانی بزرگ، به شهادت رسید. او حاضر نشد زیر سلطه ظلم زندگی کند.
یزید مدعی بود باید همه تحت فرمان او باشند؛ همان‌گونه که نتانیاهو امروز خواهان تسلیم بی‌چون‌وچرای مخالفان است.
در نتیجه، تشیع این میراث عاشورا را تا امروز زنده نگاه داشته و در هر کجای جهان با ظلم مقابله کرده، حتی اگر هزینه آن سنگین باشد.
از این‌رو عجیب نیست که در بحران اخیر، شیعیان – از ایران تا یمن و لبنان – به‌عنوان نخستین حامیان فلسطین شناخته می‌شوند؛ در حالی‌که بسیاری از دولت‌های سنی منطقه سکوت پیشه کردند.
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
 
. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.