• 1404/03/03 - 10:24
  • 52
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ایران و سنگال برای انجام گفت‌وگوهای بین الادیانی اعلام آمادگی کردند

حسن عسگری سفیر و علیرضا وزین رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سنگال با «آندره گی اسقف اعظم سنگال دیدار و گفت‌وگو کردند.

عسگری ضمن تبریک انتصاب پاپ لوئی چهاردهم اظهار داشت: امیدواریم در دوران رهبری ایشان، فصل جدیدی از تلاش‌های مشترک دینی برای گسترش صلح و عدالت و نابودی ظلم و جنگ در جهان گشوده شود. 
سفیر کشورمان افزود: جهان اسلام و جهان مسیحیت با توجه به اشتراکات می توانند برای حل و فصل مشکلات بشری، با یاری یکدیگر دنیایی سرشار همزیستی، صلح و عدالت را پی ریزی و ارزش‌های اخلاقی و معنوی را تحکیم بخشند.
وی ادامه داد: سنگال از الگوهای موفق جامعه با ثبات و همزیستی مسالمت آمیز بین پیروان ادیان مختلف است. در ایران نیز اقلیت‌های دینی اعم از مسیحی و یهودی و ... به صورت مسالمت آمیز با همدیگر زندگی می کنند و حتی در مجلس دارای نماینده مستقل هستند.
عسگری به برگزاری همایش بین الادیانی سال گذشته با حضور مقامات سنگال، شخصیت‌های دینی مسیحی و مسلمان در منطقه «فاتیک» گفت: اغلب اساتید و شخصیت‌ها درخواست داشتند که به صورت گسترده و با نمایندگانی از مناطق مختلف سنگال برگزار شود. لذا پیشنهاد می‌شود در سال جاری با همفکری و هماهنگی و همکاری یکدیگر نشست دیگری را در سنگال برگزار کنیم.
اسقف «آندره گی» نیز در سخنانی، با استقبال از برگزاری نشست بین الادیانی بین شخصیت‌های دینی ایران و سنگال گفت: نظر پاپ این است که تمامی ادیان باید در زمینه برقراری صلح و دنیای عاری از خشونت با یکدیگر ارتباط و همکاری داشته باشند. من در زمانی که اسقف منطقه «تی یس» بودم به عنوان نماینده گفت‌وگوی بین الادیانی جامعه مسیحی با تمامی رهبران طریقت‌های دینی سنگال و جامعه مسلمان شهرهای مختلف دیدار و ملاقات داشتم و به گرمی مورد استقبال واقع شدم.
وی بیان کرد: معتقدم که پیروان ادیان ابراهیمی؛ اسلام و مسیحیت می‌توانند با گفت‌وگوی بین الادیانی برای ایجاد صلح با یکدیگر همکاری کنند.
اسقف «آندره گی» ابراز امیدواری کرد که ارتباط میان ایران و جامعه مسیحی سنگال ارتقا یابد و بتوانیم همکاری‌های مشترکی را تدوین و اجرا کنیم.
در پایان این نشست، علیرضا وزین رایزن فرهنگی کشورمان در سنگال ضمن معرفی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و فعالیت‌های مرکز گفت‌وگوهای ادیان و فرهنگ‌ها، نکاتی را در رابطه با موضوع همکاری‌های دو جانبه اشاره داشت.
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
 
 
 
. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.