• 1404/02/14 - 08:45
  • 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارمنستان علاقه‌مند است که دانشجویان‌اش با آثار گردشگری دینی ایران آشنا شوند

به منظور توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان ایران و ارمنستان، به‌ویژه در حوزه دین‌شناسی و تعامل با نخبگان دانشگاهی، محمد اسدی‌موحد، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ایروان و پارگو بارسقیان، رئیس دانشکده دین‌شناسی دانشگاه دولتی ایروان دیدار کردند.

در این دیدار، اسدی‌موحد بر ظرفیت‌های غنی علمی و دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مرتبط با دین‌شناسی تأکید کرد و گفت: ایران و ارمنستان دارای پیشینه‌ای غنی از روابط علمی، دینی و فرهنگی هستند که می‌تواند بستری مناسب برای تبادل اندیشه و همکاری‌های آکادمیک فراهم آورد.

وی با اشاره به آمادگی رایزنی فرهنگی برای توسعه تعاملات دوجانبه، پیشنهاداتی از جمله تبادل استاد و دانشجو، اعزام دانشجویان برگزیده به ایران جهت گذراندن دوره‌های دانش‌افزایی مرتبط با حوزه دین شناسی و همچنین برگزاری نشست‌های علمی مشترک با حضور اساتید ایرانی در دانشکده دین‌شناسی ایروان ارائه کرد.

پارگو بارسقیان، رئیس دانشکده دین‌شناسی دانشگاه دولتی ایروان با استقبال از پیشنهادات مطرح‌شده، ضمن تأکید بر اهمیت آشنایی دانشجویان ارمنی با مفاهیم دینی در ایران، از تمایل این دانشکده برای برگزاری اردوهای علمی و فرهنگی ویژه دانشجویان دین‌شناسی خبر داد.

وی اظهار داشت: این دانشکده در نظر دارد در گام نخست، تورهای علمی به استان‌های آذربایجان شرقی و غربی ایران با هدف شناخت آثار گردشگری دینی برگزار کند تا دانشجویان از نزدیک با میراث دینی و فرهنگی این مناطق، به‌ویژه کلیساها و زیارتگاه‌های تاریخی، آشنا شوند.

بارسقیان همچنین به تجربه موفق سال ۲۰۰۹ اشاره کرد که در آن، نخستین گروه از دانشجویان دین‌شناسی به شهرهای تبریز و ارومیه اعزام شدند.

به گفته وی، آن سفر علمی خاطره‌ای ارزشمند و ماندگار برای دانشجویان به‌جا گذاشت و با همکاری سازنده سفارت ایران، روادید نیز به صورت رایگان صادر شد.

رئیس دانشکده دین‌شناسی دانشگاه دولتی ایروان خواستار حمایت مجدد رایزنی فرهنگی در تسهیل اعزام دانشجویان به ایران شد.

رایزن فرهنگی کشورمان نیز ضمن ابراز حمایت از این طرح، اعلام کرد که رایزنی فرهنگی آماده هماهنگی با نهادهای استانی در آذربایجان شرقی و غربی جهت پشتیبانی از برنامه‌های علمی و فرهنگی مشترک خواهد بود.

 روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.