• 1404/02/24 - 10:42
  • 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

«بیست و یک روز بعد» در سازمان آرشیو ملی فیلم تایلند به نمایش در می‌آید

رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با همکاری سازمان ملی آرشیو فیلم تایلند، برنامه اکران فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد» را اول و هشتم خردادماه جاری در سالن سینمایی «رد الفنت» مجموعه آرشیو ملی فیلم تایلند، اجرا می‌کند.

این فیلم، بیست و یکمین اثر از مجموعه فیلم‌هایی است که طی همکاری فرهنگی میان ایران و این نهاد دولتی تایلندی، به‌صورت منظم و ماهانه آثار سینمایی ایران در بانکوک، نمایش گذاشته می‌شود.

سازمان ملی آرشیو فیلم تایلند یکی از مهم‌ترین و معتبرترین نهادهای دولتی در حوزه سینما و فرهنگ تصویری این کشور است که نقش مرجع رسمی برای نگهداری، مرمت و نمایش آثار سینمایی را بر عهده دارد.

این مرکز، تنها درگاه رسمی برای معرفی سینمای ملی کشورها به مخاطب تایلندی محسوب  و اکثر سفارت‌خانه‌ها و مراکز فرهنگی جهان جهت معرفی آثار سینمایی خود، به آن مراجعه و اعتبار بالا و برنامه‌های فشرده این سازمان باعث شده که دریافت وقت همکاری با آن نیازمند هماهنگی‌های طولانی و قرار گرفتن در صف‌های چندماهه باشد.

این روند با هدف معرفی سینمای ارزش‌محور کشورمان، ارتقای درک متقابل و شناخت بهتر ملت تایلند از فرهنگ ایرانی از طریق زبان جهانی هنر، گسترش دامنه نفوذ فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در میان نخبگان فرهنگی و هنری این کشور، ایجاد حساسیت مثبت نسبت به موضوعات انسانی، اخلاقی و اجتماعی مطرح در سینمای ایران و تثبیت جایگاه سینمای ایران به‌عنوان یکی از جریان‌های مهم هنری در عرصه بین‌الملل، برنامه‌ریزی و اجرا شد.

فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد» نخستین ساخته بلند سید محمدرضا خردمندان است که به تهیه‌کنندگی سید مهدی سجادی و با بازی سجاد اسماعیلی در نقش نوجوانی به نام مرتضی تولید شده که وی در سودای فیلمساز شدن، به دنبال ساخت فیلمی از موضوع مورد علاقه‌اش است اما با وخامت بیماری مادر و نیاز مالی خانواده برای تهیه دارو، رؤیای مرتضی رفته‌رفته کمرنگ  و درگیر چالشی عمیق میان آرزوهای فردی و مسئولیت‌های خانوادگی می‌‌شود.

این فیلم پیش از این در جشنواره‌های معتبر داخلی و خارجی مورد تحسین قرار گرفته و جوایز متعددی کسب کرده است.

رایزنی فرهنگی ایران پیش از این نیز با همکاری آرشیو ملی فیلم تایلند، اقدام به برگزاری چندین نوبت نمایش عمومی آثار برجسته سینمای ایران با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک میان دو کشور کرده است.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.