• 1404/04/10 - 14:34
  • 37
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

«ایران الگوی جریان مقاومت در برابر استکبار جهانی است»- اندیشمندان پاکستان

هیأتی سه‌نفره از شخصیت‌های ادبی و فرهنگی ایالت خیبرپختونخوا از جمله گلزار جلال، مدیر افتخاری آکادمی ادبیات پاکستان ایالت خیبرپختونخوا و اسیر منگل، رئیس انجمن نویسندگان پاکستان، بشری فرخ، رئیس انجمن کاروان حوا با حسین چاقمی مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در پیشاور دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار، گلزار جلال به ایستادگی ایران در برابر استکبار جهانی اشاره کرد و گفت: برای نخستین‌بار در تاریخ، کشوری با چنین صراحت و اقتداری در برابر قدرت‌های بزرگ ایستادگی کرده، مقاومت نشان داده و پاسخ محکم و عزت‌مندانه‌ای ارائه کرده است.

در این نشست، همچنین جمهوری اسلامی ایران را «آخرین امید جهان» توصیف شد و اینکه ایران علی‌رغم تحمل تحریم‌های سنگین و فشارهای بین‌المللی، به پیشرفت‌های شگفت‌انگیز و دستاوردهای بزرگی دست یافته و این توانایی را در حملات مقتدرانه اخیر علیه رژیم صهیونیستی به نمایش گذاشته است. ایران به‌واسطه‌ی استقامت و پیشرفت‌های خود، الگو و اسوه‌ای برای جهان اسلام بیان شد.

در ادامه این دیدار، همچنین به شخصیت برجسته و رهبری بی‌نظیر حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره شد و اینکه ایشان با حکمت و تدبیر خود، مقام رهبری اسلامی را در جهان تثبیت کرده‌اند، به‌گونه‌ای که امروز همه‌ی فرقه‌ها و مذاهب اسلامی اعم از دیوبندی، وهابی، بریلوی و شیعه، رهبری حکیمانه ایشان را پذیرفته‌اند.

از نگاه میهمانان این نشست، رهبر انقلاب اسلامی با سیاست علوی و تدبیر سیاسی، چهره‌هایی چون ترامپ و نتانیاهو را از صحنه سیاست جهانی حذف کرده‌اند و دیگر جهان چهره این دو را در عرصه سیاست نخواهد دید. پایان کار این دو، به پایان خودکامگی و سیاست‌های ضد اسلامی آنان خواهد انجامید.

جمعی از والدین شهدای مدرسه آرمی پبلک اسکول، علمای برجسته مناطق هنگو، تیراه و کوهات، متولیان حسینیه‌های پیشاور و هیأتی از شورای علمای شیعه پاکستان و دیگر اندیشمندان این کشور نیز خواستار گسترش بیش از پیش همکاری‌های فرهنگی و تقویت وحدت امت اسلامی میان ایران و پاکستان شدند.

چاقمی نیز در تمامی جلسات مذکور به تبیین راهبرد جمهوری اسلامی ایران در دفاع از مظلومین عالم و مبارزه با استکبار اشاره کرد و بیان داشت که نظام اسلامی ایران با توکل برخدا و ایستادگی براساس دو بال عقیده خود عبارتند از قیام عاشورا و انتظار فرج حضرت مهدی(عج) همواره تا حاکمیت و غلبه نور بر ظلمت در عالم ایستادگی و حرکت خواهد کرد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.